Στην Πάτρα η Εθνική

21:33 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, που είχε ως κύριο θέμα την επιστολή των διαιτητών, οι οποίοι ζητούν σχεδόν το 70% των οφειλόμενων οδοιπορικών, προκειμένου να μην απέχουν από τους αγώνες του πρωταθλήματος.
Το Δ.Σ. αποφάσισε να γίνει προσέγγιση με τους διαιτητές, καταθέτοντας τους συγκεκριμένη πρόταση, ώστε να μην επιβαρυνθούν οικονομικά το επόμενο διάστημα και να ξεκινήσει κανονικά η Α1 Ανδρών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.
Εγκρίθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών στην Πάτρα

(με προσπάθειες του συμβουλίου και του Προέδρου της Ορμής Λουξ Ανδρέα Κόγκα) για το διάστημα 24-27 Οκτωβρίου, ενόψει του αγώνα με την Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2016.
Μετά την προκήρυξη του διαγωνισμού για την κεντρική διαχείριση μετακινήσεων των ομάδων της Α1 Ανδρών και Α1 Γυναικών, παρουσιάστηκε μόλις μία προσφορά, ως εκ τούτου ο διαγωνισμός κηρύχτηκε άγονος, βάσει νόμου. Εγκρίθηκαν ομόφωνα όλες οι εισηγήσεις της Επιτροπής Μεταγραφών, εκτός από την περίπτωση της αθλήτριας Αριάδνης Μασμανίδου, η οποία με ψήφους 7-1 πήρε μεταγραφή με μετοίκηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα