Στη Μπαρτσελόνα το Σούπερ Καπ Καταλονίας (VIDEO)

07:43 30/10/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ 4-2 πεν. (1-1)
Γήπεδο: "Καμπ Νου"

Την διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα για να κάμψει την αντίσταση της Εσπανιόλ και να κατακτήσει το πρώτο τίτλο της σεζόν, το Σούπερ Καπ Καταλονίας.
Στο "Καμπ Νου", η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε πάρα πολύ παρότι προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με τον Πικέ να... σκάβει τη μπάλα μέσα στη περιοχή έπειτα

από φανταστική ασίστ του Λουίς Σουάρες.
Στη συνέχεια, οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ και στην επανάληψη, η Εσπανιόλ ήταν καλύτερη και στο 50ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσια με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αρμπίγια που έκανε το 1-1.
Η Μπαρτσελόνα είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Μάσιπ που πραγματοποίησε καθοριστικές επεμβάσεις ενώ στη διαδικασία των πέναλτι νίκησε τους Αμπρίγια και Πάου Λόπεθ με την Μπαρτσελόνα να κερδίζει με 4-2 και να κατακτά το Σούπερ Καπ Καταλονίας.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Μάσιπ, Αντριάνο (73' Γκριμάλντο), Πικέ (46' Ενγκαρ), Μπαρτρά, Αλμπα (46' Μοντόγια), Σαμπέρ (76' Χαλίλοβιτς), Σέρχι Ρομπέρτο (61' Τσάβι), Ραφίνια (61' Ράκιτιτς), Σουάρες (46' Σάντρο), Μουνίρ, Πέδρο (46' Αντάμα)
ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Πάου Λόπεθ, Αρμπίγια, Ραούλ Ροντρίγκεθ, Μπέρτραντ, Κλερκ (46' Ντουάρτε), Γιοντς (46' Μαμαντού), Σεβίγια (46' Εϊμπραχαμ), Ματιόνι (46' Βίκτορ Σάντσεθ), Βίκτορ Αλβαρεθ (46' Τζόρνταν), Αλεξ Φερνάντεθ (46' Λούκε), Χάιρο (46' Εκτορ Ροντρίγκεθ)

Keywords
Τυχαία Θέματα