Στεφανάκης: Της έριξα κανα δυο χαστούκια, μπορεί και μπουνιές

15:12 6/6/2014 - Πηγή: AEK365

Σοκαριστική ήταν η απολογία του Βαγγέλη Στεφανάκη, βασικού κατηγορουμένου στη δίκη για το θάνατο της 24χρονης Φαίης Μπλάχα, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Στην απολογία-«ποταμό» του, ο κατηγορούμενος και φίλος της αδικοχαμένης Φαίης και παράλληλα και της αδελφής της, Μαριαλένας, που επίσης κάθεται στο εδώλιο, ζήτησε κατ' αρχάς συγγνώμη από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας και δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να συμβούν όσα συνέβησαν.

Στην απολογία του υποστήριξε ότι η αδελφή της Φαίης,

Μαριαλένα, έκανε τα πάντα για να τους χωρίσει και ότι το μαιραίο βράδυ, λίγο πριν η Φαίη μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό, με χτυπήματα που την οδήγησαν στο θάνατο, του τηλεφώνησε η Μαριαλένα και του είπε: «Η Φαίη σε κάνει ρεζίλι, γ@μ@@ται με παντρεμένους».

Ο κατηγορούμενος, μιλώντας για τα όσα έγιναν το βράδυ που συναντήθηκε με τη Φαίη στη Νέα Μάκρη, είπε ότι εκείνη ήταν σε έξαλλη κατάσταση, τον χαστούκισε και του φώναζε: «Κ@λ@@ρχ@δ@, είσαι με την κ@ργ@@λ@ την αδερφή μου και μου λες ψέματα. Με πήρε η Μαριαλένα και μου είπε ότι έχετε κοιμηθεί μαζί πάνω από δέκα φορές».

Αναλυτικά, ο Στεφανάκης είπε στην απολογία του:

Συγγνώμη ζητάω από τον πατέρα της Φαίης. Δεν το ήθελα. Γνώρισα τη Φαίη μέσω της Μαριαλένας, η οποία δούλευε σε ενα μαγαζι στην υποδοχη. Ειχαμε βγει για καφε και μου γνωρισε τη φαιη. Μου αρεσε και της αρεσα καναμε σχεση. Μετα απο ενα διαστημα, η Μαριαλενα μου ειπε να βγουμε. Ειχε χωρισει και ηθελε να βγει.

Πηγαμε σε ενα μαγαζι στη Νεα Μακρη. Ειχα διακρινει μια διαχυτικοτητα. Καποια στιγμη σηωθηκε η Φαιη να παει σε μια φιλη της.. Μειναμε οι δυο μας. Μου ελεγε κατι περιεργα. Παμε να φυγουμε και μου λεει «οδηγησε εσυ, γιατι εχω πιει και ειμαι χαλια». Παιρνω το αμαξι, την παω σπιτι και τοτε ειπε στη Φαιη: «Περιμενε λιγο να με παει πανω ο Βαγγελης γιατι ειμαι χαλια».

Την ανεβασα πανω, επεσε πανω μου, με φιλησε, ημουν και γω λιγο μεθυσμενος. Την αλλη μερα της λεω «μη με εκθεσεις, μου λεει χαλαρωσε, ελα να βγουμε να τα πουμε». Βρεθηκαμε. Της ειπα οτι ειμαι καλα με τη Φαιη και να μη με εκθεσει. Μετα ομως αρχισαν τα προβληματα. Η Μαριαλενα μου ελεγε συνεχως για τη Φαιη οτι παει με παντρεμενους.

Ειπα στη Φαίη να χωρισουμε, της ειπα δεν κανω για σενα, ειμαι μ@λ@κ@ς. Της επα οτι μου την επεσε η αδελφη σου και γω ενεδωσα. Η Φαιη φωναζε, ημουν ερωτευμενος μαζι της. Μετα απο μια εβδομαδα με πηρε τηλέφωνο και μου ειπε να μιλησουμε. Μου ειπε οτι με θελει και οτι θελει να τα ξαναβρουμε. Και γω το ιδιο ηθελα. Τα βρηκαμε.

Απο τη στιγμη της επανασυνδεσης αρχισε το μαρτυριο μου. Με τη Μαριαλενα ειχαν στο μετσξυ υπαρξει και αλλες περιπτυξεις. Ηταν η εβδομαδα που ειχα χωρισει με τη Φαιη. Η Μαριαλενα μου ελεγε για τη Φαιη οτι με κοροιδευει, οτι παει με παντρεμενους. Συνεχιζε τις ιντριγκες, ηθελε να μας χωρισει. Ηρθε και μου ειπε το μοιραιο βραδυ να παμε σε ενα παρτι στη Λουτσα. Της ειπα παρε τις φιλες σου και τον Σαρέλ και να πατε να τραβηχτειτε!

Τοτε αρχισε να μου λεει "κατσε με τη Φαιη που σε κανει ρεζιλι, που γ.....με παντρεμενους". Με πηρε τηλέφωνο η Φαιη και της ειπα αστο να το ξαναδουμε, να μεινουμε φιλοι. Εκεινη αρχισε τοτε τα τηλεφωνα και μου λεει "κ@λ@@ρχ@δ@ εισαι με την κ@ργ@@λ@ την αδελφη μου και μου λες ψεματα. Μου ζητησε να βρεθουμε. Πηγα. Η κοπελα ουρλιαζε, ηταν τρελαμενη, μου έριξε δυο χαστουκια. Μου λεει κοιτα να δεις, μου τα ειπε ολα η αδελφη μου, εχεις παει μαζι της πανω απο δεκα φορες

Θολωσα, δεν εβλεπα μπροστα μου. Θυμαμαι οτι της εριξα δυο χαστουκια και μπορει και δυο μπουνιες, δεν την κλωτσησα, δεν θυμαμαι τιποτα αλλο. Οταν καταλαβα τι εκανα, με επιασε η ψυχη μου, εβαλα τα κλαματα. Πηγα στον Σαρελ, του ειπα τι εγινε. Στο δρομο προς το νοσοοκομειο του ελεγα να τα περνάει ολα με κοκκινο. Ρωτησα μια γιατρο τι εχει η Φαιη. Μου ειπε οτι δεν μπορει να μου πει, ότι θα το ελεγε σε συγγενη. Τι να εκανα; Να 'παρνα τον πατερα της Φαιης; Τι να του πω, ότι χτυπησα την κορη του; Πηρα τη Μαριαλενα, της ειπα ελα. Ηρθε στην Εθνικη Αμυνα, για να παμε στον Ερυθρο Σταυρο. Της ειπα τελικα τα καταφερες και μας χωρισες. Εκεινη μου ειπε μη με προδωσεις, εγω θα ειμαι διπλα σου, θα μιλησω στον πατερα μου. Μου ειπε μην ανησυχεις, δεν χρειαζεται να πεις τι έγινε μεταξ μας. Πηγαινε κατά διαστηματα στο νοσοκομειο, να δω τι κανει. Ξαφνικα εμαθα απο την τηλεοραση οτι βγηκε ενταλμα για μενα.

Ειπα στη Μαριαλενα να πει την αληθεια, γιατι θα ανοιξει τα ματια της η Φαιη και θα γινει της π@@τ@ν@ς, εκεινη μου ειπε κατσε να δουμε αν θα τα καταφερει!

Δεν ειχα ξανακουμπησει τη Φαιη, ολα αυτα που ακουω εδω δεν τα γνωριζω. Το μονο περιστατικο ειναι αυτο στη Νεα Μακρη, οπου περασε ενας τυπος που της επιασε τον κ@λ@. Τοτε και γω τσακωθηκα μαζι του, τι να ελεγα; Μπράβο; Δεν παιρνω ναρκωτικα ουτε αλκοολ, επαιρνα νομιμα σκευασματα, οχι αναβολικα.

Keywords
Τυχαία Θέματα