Στα δύσκολα ο Αμύντας

16:54 27/11/2014 - Πηγή: AEK365

Η κληρωτίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ανέδειξε αντίπαλο του Αμύντα Αμυνταίου στους «16» του Τσάλεντζ Καπ την Γκαλιτσάνκα. Η Ουκρανική ομάδα που δεν έχει καμία ξένη στην σύνθεση της, είναι η βάση των Εθνικών Γυναικείων ομάδων της χώρας. Αποτελείται από νεαρές αθλήτριες, ενώ η ομάδα είναι πολύ έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αφού αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα από το 1993.

Πέρσι μάλιστα έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα νικήτρια του θεσμού την Σουηδική Χουρ.
Στη φάση των «32» η Γκαλιτσάνκα, απέκλεισε με δύο νίκες και συνολικό

σκορ 51-41, την Ολλανδική Βίρτο Κουίντους, (18-24 στην Ολλανδία και 27-23 στην Ουκρανία). Το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Αμύντα και την Γκαλιτσάνκα, θα διεξαχθεί στο Αμύνταιο στις 7 ή 8 Φεβρουαρίου, του νέου έτους και ο επαναληπτικός στις 14 ή 15 του ίδιου μήνα στην πόλη Lviv της Ουκρανίας.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της EHF, ο αριθμός προσέλευσης θεατών, στο δεύτερο αγώνα του Αμύντα με την Χολόν, κατέλαβε την 4η θέση σε σύνολο 30 αναμετρήσεων, που διεξήχθησαν για τον 3ο γύρο της διοργάνωσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα