Σοκ με Λαφίτα για Μπάρτσα...(VIDEO)

18:58 3/5/2014 - Πηγή: AEK365

LA LIGA-36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ: 1-0
Γήπεδο: Χοσέ Θορίγια

Τεράστιο άλμα παραμονής έκανε η Βαγιαδολίδ που κέρδισε με 1-0 την Εσπανιόλ.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Χάιμε είπε όχι σε σουτ του Γκαρθία, ενώ στο 6' ήταν η σειρά του Κασίγια να αποκρούσει την κεφαλιά του Μανούτσο. Μάλιστα στο 20ο λεπτό η Βαγιαδολίδ πήρε κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Ρουκάβινα, ενώ στο 31' και στο 33' τα σουτ των Σάντσεθ και Πίτσι πέρασαν λίγο άουτ. Στο 72ο λεπτό

η Εσπανιόλ έχασε τον Πίτσι με κόκκινη κάρτα.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Χάιμε, Μίτροβιτς, Πένια, Βαλιέντε, Ρουκάβινα, Ρόσι (71' Ρουέδα), Πέρεθ (88' Μπαράχα), Λάρσον, Όσκαρ, Γκέρα, Μανούτσο (69' Χεφρέν).

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Κασίγια, Κολότο, Ροντρίγκεθ, Μορένο, Φουέντες, Ντ.Λόπεθ, Σάντσεθ, Πίτσι, Άλεξ (60' Κόρδοβα), Σιμάο (66' Λανθαρότε), Γκαρθία.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΘΕΛΤΑ: 0-2
Γήπεδο: Ρέινο ντε Ναβάρα

Σε μπελάδες παραμένει η Οσασούνα που έχασε με 2-0απ' τη Θέλτα.

Μόλις στο 2ο λεπτό το σουτ του Αρίμπας, πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 19' το πλασέ του Κρον Ντέλι, δεν ανησύχησε τον Φερνάντεθ. Στο 19ο λεπτό ο Άλβαρες είπε όχι σε σουτ του Τόρες, αλλά στο 20' ο Ορεγιάνα έβγαλε όμορφα για τον Νολίτο που από καλή θέση έκανε το 1-0 για τη Θέλτα. Στο 24ο λεπτό ο Τζόνι έκοψε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντε Λας Κουέβας, ενώ στο 34' ο Ορεγιάνα έδωσε ξανά για τον Νολίτο που έκανε το 2-0.

Στην επανάηψη η Θέλτα έμεινε πίσω και κράτησε σχετικά εύκολα τη νίκη.

ΟΣΑΣΟΥΝΑ: Φερνάντεθ, Νταμιά, Αρίμπας, Φλάνιο, Μπερτράν, Πουνιάλ, Σίλβα, Ντε Λας Κουέβας (46' Ακούνια), Τόρες (74' Σεχούδο), Αρμεντέρος (70' Λομπάτο), Ριέρα.

ΘΕΛΤΑ: Άλβαρεθ, Τζόνι, Λόπεθ, Φοντάς (76' Γολδάρ), Αουρτενέτσε, Ουμπίνια, Κρον Ντέλι, Φερνάντεθ (73' Μαντιντά), Μπερμέχο (70' Μίνα), Ορεγιάνα, Νολίτο.

ΜΑΛΑΓΑ-ΕΛΤΣΕ: 0-1
Γήπεδο: Ροσαλέδα

Η Έλτσε κέρδισε με 1-0 μέσα στην έδρα της Μάλαγα κι έσωσε οριστικά την κατηγορία.

Στο 10ο λεπτό ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε σουτ του Μποάκιε και στη συνέχεια ο Κορομίνας αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 11' η Έλτσε άνοιξε το σκορ με όμορφο σουτ του Ροντρίγκεθ. Στο 15ο λεπτό ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε νέο σουτ του Ροντρίγκεθ, ενώ στο 16' ο Ερέρα, νίκησε τον Σάντα Κρους σε μοναδικό τετ α τετ. Στο 35ο λεπτό η Έλτσε είχε δοκάρι με τον Μάρκεθ, ενώ στο 39' το σουτ του Ιακοβένκο κόντραρε στον Σίσμα.

Στο 65ο λεπτό ο Καμπαγιέρο είπε όχι σε σουτ του Ερέρα, όπως έκανε και σε προσπάθεια του Σάντσεθ στο 72' ενώ στο 81' αποβλήθηκε ο Μποτία.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Αντούνες, Ουέλιγκτον, Φερέιρα, Γκάμες (60' Ελισέου), Νταρντέρ Καμάτσο (53' Χουάνμι), Σάμουελ (46' Πέρες), Ντούντα, Ιακοβένκο, Σάντα Κρους.

ΕΛΤΣΕ: Ερέρα, Σουάρεθ, Πελεγρίν, Μποτία, Σίσμα, Πέρεθ, Σάντσεθ, Μάρκεθ (84' Λομπάν), Ροντρίγκεθ, Κορομίνας (74' Ζιλ), Μποάκιε (51' Κ.Ερέρα).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΧΕΤΑΦΕ: 2-2
Γήπεδο: Καμπ Νου

Στο 2-2 κόλλησε η Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε, με τον Λαφίτα να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των φιλοξενουμένων και να μηδενίζει τις όποιες ελπίδες τίτλου είχαν οι Καταλανοί. Συγκίνηση για τον Τίτο Βιλανόβα...

Στο 3ο μόλις λεπτό, ο Σέζαρ, είπε όχι σε σουτ του Αντριάνο, ενώ στο 23' ο Άλβες έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Μέσι με πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0 για την Μπαρτσελόνα. Δύο λεπτά μετά, ο Πέδρο έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0, ενώ στο 31' το σουτ του Σαράμπια πέρασε μόλις άουτ. Τελικά στο 37ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφεραν στα ίσα το ματς, καθώς ο Λαφίτα κατέβασε όμορφα και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Μάλιστα ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ αλλά ο ρέφερι είχε άλλη άποψη και μέτρησε το γκολ.

Στο 47ο λεπτό η κεφαλιά του Ινιέστα έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 48' ο Σέζαρ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μέσι και στο 53' το σουτ του Αλέξις, σταμάτησε στο δοκάρι της Χετάφε. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σέζαρ απέκρουσε το σουτ του Πέδρο, αλλά στο 67' οι Σεσκ, Πέδρο και Μέσι έκρυψαν την μπάλα, που έφτασε τελικά στον Αλέξις στο πέναλτι κι εκείνος με σουτ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα. Στο 69' και στο 70' οι Πέδρο και Σεσκ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, όπως και ο Άλβες στο 72', ενώ στο 76' ο Σέζαρ βγήκε και πρόλαβε τον Μέσι. Στο 80ο λεπτό ο Σαράμπια από καλή θέση, σούταρε πάνω στον Πίντο, αλλά στο 90+1' ο Λαφίτα με το 2ο προσωπικό του τέρμα στο ματς έκανε το 2-2.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Αντριάνο, Μπαρτρά, Μασεράνο (66' Σεσκ), Άλβες, Μπούσκετς, Τσάβι (87' Σονγκ), Ινιέστα, Αλέξις, Μέσι, Πέδρο (90+1' Τέγιο).

ΧΕΤΑΦΕ: Σέζαρ, Βαλέρα, Αλέξις, Ράφα, Εσκουδέρο, Ροντρίγκες, Λασέν (85' Μίτσελ), Σαράμπια, Λαφίτα, Σαμίρ (67' Μοσκέρα), Κολουνγκά (46' Γκαβιλάν)

Keywords
Τυχαία Θέματα