Σερβιτόρος λίγο έλειψε να χάσει τη δουλειά του λόγω... Φαν Πέρσι!

23:05 28/7/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, πήγε στα Μπαρμπάντος μαζί με τη σύζυγο και τα δύο του παιδιά να ξεκουραστεί, αφού πρώτα οδήγησε την Εθνική Ολλανδίας στην τρίτη θέση του Μουντιάλ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ πήγε να φάει στο αριστοκρατικό εστιατόριο «Cliff», στην δυτική ακτή του νησιού και ο σερβιτόρος Κάισον Φορντ, φανατικός οπαδός του Φαν Πέρσι, ζήτησε να βγάλει μια selfie με το ίνδαλμά του.
Αν και ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε με ευχαρίστηση να φωτογραφηθεί με τον θαυμαστή του, η διεύθυνση του εστιατορίου έπαυσε για δύο

εβδομάδες τον εργαζόμενο από τα καθήκοντά του με το αιτιολογικό ότι το εστιατόριο απαγορεύει στους υπαλλήλους του να χρησιμοποιούν τα κινητά τους μέσα στην τραπεζαρία.
Ένας άλλος εργαζόμενος στο ίδιο εστιατόριο δήλωσε στην εφημερίδα «Sunday Mirror» ότι ο Κάισον είναι φανατικός θαυμαστής του ποδοσφαιριστή, αλλά με την πράξη του κινδύνευσε να χάσει τη δουλειά του.
Ο διευθυντής του «Cliff», Peter Harris, επιβεβαίωσε ότι ο σερβιτόρος τέθηκε σε αργία δύο εβδομάδων από την εργασία του και ανέφερε ότι ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον σερβιτόρο που του ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του. Ο Harris είπε ότι ο Φαν Πέρσι έστειλε σημείωμα στο εστιατόριο για το πόσο καλά πέρασε στο «Cliff».
Το συγκεκριμένο μαγαζί θεωρείται από τα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο και «στέκι» διασημοτήτων. Το «Cliff» βρίσκεται πάνω σε ένα βραχώδη όρμο και ένα γεύμα για ένα άτομο κοστίζει 107 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα