Σενάρια για Κουρτουά και Ρεάλ

19:21 10/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στο δίλημμα Ντιέγο Λόπεθ ή Κασίγιας η Ρεάλ φαίνεται πως δεν επιλέγει κανέναν εκ των δύο. Σύμφωνα με το την αξιόπιστη ισπανική αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή «El Larguero», ο Βέλγος τερματοφύλακας έχει δώσει προφορικά το λόγο του στη Βασίλισσα πως θα αποτελέσει την πρώτη επιλογή του. Μάλιστα για του λόγου το αληθές, έχει ενημερώσει ήδη και τον ιδιοκτήτη της Ατλέτικο, Μιγκέλ Ανχελ Χιλ Μαρίν πως όταν τελειώσει ο δανεισμός του, δεν θα μείνει στο «Βιθέντε Καλδερόν».
Το θέμα βέβαια είναι πως με την Τσέλσι

έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2016 και ότι δεν είναι ελεύθερος αυτή τη στιγμή να επιλέξει την ομάδα που θα αγωνιστεί. Σύμφωνα με την εν λόγω εκπομπή, δεν θέλει να επεκτείνει με τους Μπλε, ώστε μόλις ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του, να μετακομίσει ελεύθερος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Η Ρεάλ ωστόσο, επιθυμεί να τον εντάξει στο ρόστερ της από τώρα, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να πληρώσει τους Λονδρέζους, οι οποίοι με τη σειρά τους δεν πρόκειται να πουλήσουν καθόλου φθηνά.
Ο Τιμπό Κουρτουά κοστολογείται κοντά στα 30 εκατ. ευρώ, με τη Ρεάλ να σκέφτεται να πουλήσει το καλοκαίρι Κασίγιας και Ντιέγο Λόπεθ και να εξασφαλίσει ορισμένα χρήματα για τη συγκεκριμένη αγορά. Ο πρώτος το Μάιο θα γίνει 33 και ο δεύτερος το ίδιο τον Νοέμβριο. Οπότε λογικό είναι η Βασίλισσα να σχεδιάζει το μέλλον της με τον Βέλγο που τον Μάιο θα γίνει μόλις 22.

Keywords
Τυχαία Θέματα