Σε Ευρωλίγκα και Αγγλία το ενδιαφέρον

13:21 18/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ένα πολύ ενδιαφέρον κουπόνι έχουμε στα χέρια μας με αρκετές επιλογές και δράση σε όλα σχεδόν τα μεγάλα πρωταθλήματα το τριήμερο που ακολουθεί. Την Παρασκευή, ξεχωρίζουν τα παιχνίδια στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, από όπου προκύπτουν και οι περισσότερες επιλογές μας. Στην Ευρωλίγκα, η «μάχη» των πλέι οφ συνεχίζεται. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει σήμερα στη Μόσχα να

φέρει στα ίσια τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ, ενώ στο Μιλάνο η Αρμάνι υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ που έχει αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4.

Over στο Ντονκάστερ

Ξεκινάμε τα σημερινά μας από την Αγγλία, η οποία έχει την... τιμητική της στο σημερινό κουπόνι στοιχήματος. «Δυνατή» επιλογή προκύπτει από την Τσάμπιονσιπ και είναι το Over 2,5 γκολ σε απόδοση 1.90 στη αναμέτρηση Ντονκάστερ - Ντέρμπι. Οι γηπεδούχοι είναι μία ομάδα που σκοράρει εύκολα, αλλά το ίδιο εύκολα δέχεται γκολ και είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει επιβεβαιωθεί τόσο το γκολ / γκολ, όσο και το Over 2,5. Η Ντέρμπι, από την άλλη, «έχει» το γκολ, στα δύο τελευταία παιχνίδια της έχει πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες, αμφότερες με 3-1, ενώ το Over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της.

Νοτς Κάουντι με κάλυψη

Δεύτερη επιλογή το «2 DNB» σε απόδοση 2.60 στον αγώνα Μπρίστολ Σίτι - Νοτς Κάουντι για την Α' Αγγλία. Η Σίτι δεν ήταν σίγουρα καλύτερη από τη Γουόλσολ, κάτι όμως η... ανακάλυψη του ρέφερι στο πέναλτι που της δόθηκε, κάτι η καλή μέρα του τερματοφύλακά της, έφυγε με το τρίποντο στις αποσκευές της (1-0). Αυτό σημαίνει ότι θέλει έναν βαθμό για να κλειδώσει και μαθηματικά η παραμονή της στην κατηγορία, αλλά ουσιαστικά θα έχει ένα πολύ άνετο φινάλε, έχοντας ήδη σώσει τη χρονιά.

Η Νοτς Κάουντι, από την άλλη, επέστρεψε στις επιτυχίες με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο την περασμένη αγωνιστική. Δεν είναι μόνο το επιβλητικό 4-2 επί της Πορτ Βέιλ, όσο το γεγονός πως επέστρεψε από την... κόλαση του 0-2, δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Παρέμεινε έτσι έστω κι οριακά εκτός της διακεκαυμένης ζώνης, με τη νίκη αυτή άλλωστε να είναι η τέταρτη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές και μάλιστα σκοράροντας περισσότερα από τρία γκολ κατά μέσο όρο! Περιθώριο εφησυχασμού βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να υπάρξει για τη Νοτς Κάουντι κι επιβάλλεται να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών, αφού έχει τρεις ομάδες από πίσω της σε απόσταση... βολής.

Περνάει από το Κόβεντρι η Σουίντον

Ακόμη ένα σημείο προκύπτει από την Α' Αγγλίας και είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.02 στο ματς Κόβεντρι - Σουίντον. Η Κόβεντρι στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν ψάχνει ουσιαστικά ένα τρίποντο για να «κλειδώσει» την παραμονή της στην κατηγορία. Η Σουίντον από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε 1-0 εντός έδρας της 2ης της βαθμολογίας Μπρέντφορντ, πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για να μπει στα πλέι οφ. Περιθώρια, βέβαια, για απώλειες δεν έχει και αν θέλει να παραμείνει δυνατά στο «κόλπο» της ανόδου πρέπει να περάσει σήμερα νικηφόρα από την έδρα της Κόβεντρι.

Κόντρα στην Τραμπζονσπόρ

Φινάλε από το ποδόσφαιρο με το ματς Ερσίγεσπορ - Τραμπζονσπόρ στην Τουρκία, με την επιλογή μας να είναι ο «1 DNB» σε απόδοση 1.80. Οι γηπεδούχοι πέντε "στροφές" πριν το φινάλε του πρωταθλήματος παραμένουν εντός της επικίνδυνης ζώνης, μόλις στο -1 ωστόσο από τη γραμμή σωτηρίας κι ακόμα τρεις ομάδες από πάνω τους σε απόσταση μέχρι τριών βαθμών. Το σημερινό ματς, όπως και τα υπόλοιπα άλλωστε που απομένουν μέχρι το φινάλε, έχει χαρακτήρα «τελικού». Η Τραμπζονσπόρ, από την πλευρά της μακριά από την έδρα της δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος, μετρώντας δύο διπλά όλα κι όλα και θα ποντάρουμε στο κίνητρο της Ερσίγεσπορ που παίζει για τη... ζωή της.

Στηρίζουμε Αρμάνι, δύσκολο ματς στη Μόσχα

Στην Ευρωλίγκα σήμερα έχουμε δύο αναμετρήσεις στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός έχει τη δεύτερη ευκαιρία του να «σπάσει» την έδρα της ΤΣΣΚΑ. Στο πρώτο ματς έχασε τη μεγάλη ευκαιρία αλλά έδειξε στην ΤΣΣΚΑ ότι δεν θα έχει μια εύκολη σειρά. Όλα τα προβλήματα που παρουσίασε όλη την χρονιά η ΤΣΣΚΑ εμφανίστηκαν στον πρώτο κιόλας αγώνα και στον Παναθηναϊκό ανέβασαν ψυχολογία αφού βλέπουν ότι έχουν αντίπαλο μια τρωτή ομάδα. Σήμερα δίνεται ξανά φαβορί φυσικά η ΤΣΣΚΑ. Είναι πιθανό να δείξει καλύτερο πρόσωπο η γηπεδούχος και αφού την γλίτωσε στην πρώτη αναμέτρηση, να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας χωρίς πολύ άγχος. Ο Παναθηναϊκός μπήκε στη σειρά απόλυτα συγκεντρωμένος στο στόχο του και δεν έχει κάτι να αλλάξει στην επιλογή παιχνιδιού. Παρόμοια θα αγωνιστεί και σήμερα με το Under να έχει τον πρώτο λόγο αλλά να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο όπως αποδείχθηκε προχθές. Η πρώτη σκέψη για στοίχημα πήγε στο Under πόντων του Κρστιτς ο οποίος συνάντησε αξεπέραστα εμπόδια από την άμυνα του Παναθηναϊκού. Όμως πονηροί οι book έριξαν το όριο πόντων του από το 13.5 που δόθηκε στο πρώτο ματς σε 9.5 σήμερα. Οπότε no bet και αυτό. Πολύ δύσκολο γενικά παιχνίδι για πρόβλεψη επομένως το αφήνουμε για το live.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, Αρμάνι Μιλάνο - Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα πάμε με το χάντικαπ -4 πόντοι της Αρμάνι σε απόδοση 1.90. «Έσπασε» την έδρα η Μακάμπι (νίκησε στην παράταση 101-99 στο πρώτο ματς) αλλά δεν έχει προκριθεί στο Final-4 ούτε κατά διάνοια. Η σειρά έχει πολύ δρόμο ακόμα και ξεκινώντας από σήμερα θα δούμε την Αρμάνι να αναζητά οπωσδήποτε νίκη ώστε να πάει στο Τελ Αβίβ για να «σπάσει» και αυτή με τη σειρά της έδρα. Στο πρώτο παιχνίδι, για 38 λεπτά η Αρμάνι ήταν πολύ καλύτερη της αντιπάλου της. Λόγω σιγουριάς περισσότερο χάθηκε η αυτοσυγκέντρωση στο τέλος και το παιχνίδι γύρισε τούμπα. Με το ίδιο σκεπτικό θα παίξει απόψε η Αρμάνι αλλά με περισσότερη προσοχή στα κρίσιμα. Η Μακάμπι έχει ήδη πετύχει αυτό που ήθελε κατά βάση και με την δύναμη της τρομερής έδρας της θα προσπαθήσει να καθαρίσει τη σειρά από Δευτέρα. Επιλογή από χθες το -4 της Αρμάνι που ήδη έχει αρχίσει να ανεβαίνει. Μέχρι το κλείσιμο ίσως έχει φτάσει και στο -6. Η Αρμάνι μπορεί να νικήσει και να το κάνει εύκολα. Άλλωστε ο πρώτος αγώνας είχε την εικόνα για διψήφια διαφορά. Επιλογή λοιπόν η Αρμάνι -4.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1 και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα