Σάλος στο Ιράν για την αγκαλιά του Αχμαντινετζαντ στη μαμά του Τσάβες

20:36 11/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πονοκέφαλο προκάλεσε στον πρόεδρο του Ιράν, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, η συμμετοχή του στην κηδεία του Ούγκο Τσάβες και κυρίως η επιθυμία του να συλλυπηθεί τη μητέρα του αποθανόντα ηγέτη της Βενεζουέλας.

Οι φωτογράφοι ήταν παρόντες και τον... «έκαψαν» με μια φωτογραφία που δείχνει τον Αχμαντινετζάντ να έχει στην αγκαλιά του την μητέρα του Τσάβες ενώ αυτή του κρατά τα χέρια.

Στο μουσουλμανικό κόσμο απαγορεύεται οι άντρες να αγγίζουν γυναίκες που δεν ανήκουν στην οικογένειά τους και οι επικριτές του Αχμαντινετζάντ, βρήκαν την τέλεια αφορμή που έψαχναν.

Έτσι με την φωτογραφία να δημοσιεύεται σήμερα στις εφημερίδες της χώρας οι επικριτές του τού καταλογίζουν ότι διέπραξε αμαρτία και συμπεριφέρθηκε με τρόπο που δεν ταιριάζει στο ρόλο του.

Μάλιστα τονίζουν ότι πλέκοντας το εγκώμιο του Τσάβες, δείχνει ότι έχει επηρεαστεί από ένα «αποκλίνον ρεύμα», κάτι που σημαίνει ότι απομακρύνεται από τις διδαχές του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

Οι συνεργάτες του πρόεδρου του Ιράν, ωστόσο προσπαθούν να τα μπαλώσουν με τον σύμβουλο του, Μοχαμαντρέτσα Μιρ Ταντζεντίνι να υποστηρίζει ότι «Κατασκεύασαν τη φωτογραφία ή την πήραν από μία γωνία που μοιάζει να δείχνει ότι βρίσκονται σε επαφή. Δεν της έπιασε το χέρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα