Ραϊόλα: Τοπ ευρωπαϊκές ομάδες για Αφελάι

14:09 4/3/2015 - Πηγή: AEK365

Όλα είναι ανοικτά σε ό,τι αφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Ιμπραήμ Αφελάι όπως υπογράμμισε ο Μίνο Ραϊόλα ο οποίος αποκάλυψε πως για τον Ολλανδό εξτρέμ του Ολυμπιακού ενδιαφέρονται ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία.
Σε δηλώσεις του στην ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, ο εκπρόσωπος του Αφελάι, Μίνο Ραϊόλα, τόνισε: "Ο Ιμπραήμ ξέρει γιατί πήγε στον Ολυμπιακό.

Απέδειξε πως μπορεί να το κάνει και αυτό ήταν το πρώτο βήμα. Το επόμενο είναι ότι ο Ιμπραήμ έχει ακόμα τη φιλοδοξία να συνεχίσει τη καριέρα του σε ένα τοπ ευρωπαϊκό σύλλογο. Υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία, αλλά είναι πολύ νωρίς για να πούμε προς τα πού θα κατευθυνθεί. Όλα είναι ανοικτά".
Για το μέλλον του Αφελάι μίλησε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας με τον Μπερτ Φαν Μάαρβαϊκ να δηλώνει: "Από όσο τον ξέρω, θα έχει τη φιλοδοξία να αποδείξει την αξία του σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Όμως μια επιστροφή στην Αϊντχόφεν ίσως δεν ήταν κακή. Θα μπορούσε να αποδειχτεί χρήσιμος στην Αϊντχόφεν και να παίζει συχνά. Το πιο σημαντικό είναι πως θα βρει εκεί έναν προπονητή (σ.σ. τον Κοκού) που τον συμπαθεί. Πρέπει να επιλέξει μια ομάδα που θα ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του".

Keywords
Τυχαία Θέματα