Πρώτο βήμα για ΝΟΧ

18:27 8/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΝΟ Χίου πήρε προβάδισμα με 1-0 στις νίκες έναντι του ΝΟ Αργοστολίου στους αγώνες της σειράς των μικρών τελικών (θέσεις 3η-4η) των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Η ομάδα της μαστίχας επικράτησε με 10-7 του ΝΟΑ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο Ιωνικό κολυμβητήριο του ακριτικού νησιού και έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα για την κατάκτηση της 3ης θέσης που δίνει εισιτήριο για το τσάμπιονς λιγκ.

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει αύριο Πέμπτη 9/5 στις 16.30 μ.μ.,

επίσης στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, αλλά αυτή τη φορά με τυπικά γηπεδούχο τον ΝΟ Αργοστολίου. Σε περίπτωση νίκης του ΝΟΧ οι Χιώτες παίρνουν αυτόματα την 3η θέση, ενώ αν νικήσουν οι Κεφαλονίτες θα οδηγηθούν σε τρίτο και τελευταίο ματς (ο μικρός τελικός κρίνεται στις δύο νίκες).

Η ομάδα της μαστίχας πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σημερινό ματς και έχοντας τον έλεγχο του ρυθμού δεν το έχασε ποτέ, έστω κι αν ο ΝΟ Αργοστολίου μείωσε κάποια στιγμή και στο ένα γκολ.

ΝΟ ΧΙΟΥ - ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 10-7

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 2-1, 3-2, 2-2

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Μπελέγρης): Καραμπέτσος, Σαρρής, Μιμίδης 1, Κατσουλάκης 2, Κόχειλας Ι.. Θεοδωρόπουλος 1, Κανδιόγλου 1, Βιτέλας 2, Ντούλος 2, Φουντούλης Γιώρ. Δεβές, Γαβαλάς Ι., Μισεντζής, Σωτηράκης, Χατζηκυριακάκης 1.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Πλατίδης, Μητρόπουλος 1, Στελάτος, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Δουδέσης Ε. 2, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Ντότσικας.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Keywords
Τυχαία Θέματα