Πρώτο θέμα παντού η ΑΕΚ που ήρθε...

11:18 23/11/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των Σπορ: Ερχόμαστε λέμε ρε... Τι δεν καταλαβαίνετε;;; Ματσάρα, μπαλάρα και 3-2 τον ΠΑΟ. Διαβάστε όλα όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ, σε ένα εξαιρετικό ματς που είναι κρίμα που δεν μπόρεσε να δει ο κόσμος. Φιλική, αλλά... επιπέδου ΑΕΚ, η νίκη της Ένωσης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Προηγήθηκε 2-0 με τον Αραβίδη και Πλατέλλα, ισοφαρίστηκε αλλά βρήκε την ψυχολογία να φύγει τελικά νικήτρια, με γκολ

του πολύ ανεβασμένου, Ντακόλ. Αγωνία για Μάνταλο που τραυματίστηκε.

Το παρακολούθησαν μαζί Μελισσανίδης-Αλαφούζος. Πολύ καλό το κλίμα ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν απλά να καθαρίσει το ποδόσφαιρο.

Τροχανάς: Όποιος τα βάζει με τον Μελισσανίδη, τα βάζει με 600.000 ενωσίτικες οικογένειες. Ανοιχτή επιστολή του πρώην προέδρου της ΑΕΚ προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο.

Η ΑΕΚάρα έστειλε ηχηρά μηνύματα και χθες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, με δύο μεγάλες νίκες, η καθεμιά με τη δική της, ξεχωριστή σημασία.

Τεράστια η Βασίλισσα. Μεταμορφωμένη από τον «μαέστρο» Ντράγκαν Σάκοτα «γονάτισε» (80-75) την ισχυρή φέτος Νέα Κηφισιά που μέχρι χθες ήταν 3η και στο ίδιο γήπεδο νίκησε τον ΟΣΦΠ. Ηγέτης και παικτάρα ο Ίνγκλις. «Ράμπο» ο Μιλόσεβιτς. «Δαίμονας» και ψυχάρα ο Παπαντωνίου. Ομάδα με τα όλα της η ΑΕΚ και με τις κινήσεις που μένουν να γίνουν, βλέπει μόνο προς τα πάνω. Τρελαμένος ο Αγγελόπουλος: Ερχόμαστε και στο μπάσκετ.

Εύκολα τα κορίτσια. Κέρδισαν με 3-0 σετ το Μαρκόπουλο.

Τραγική εμφάνιση οι Άνδρες και ήττα με 3-0 σετ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Sportday: Super ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν ότι έχουν ήδη ομάδα για Super League με τη φιλική νίκη επί των πρασίνων. Εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα από τους παίκτες του Δέλλα. Αραβίδης, Πλατέλλας και Ντακόλ τα γκολ της Ένωσης. Ισοφάρισαν προσωρινά σε 2-2 οι Δώνης και Μπερίσα. Με τους βασικούς ο Δικέφαλος. Σπουδαία εμφάνιση από Πλατέλλα και Μπαρμπόσα.

Μαζί είδαν το ματς Αλαφούζος-Μελισσανίδης. Μελισσανίδης: Το σημαντικό είναι να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα, να βλέπουμε ωραίο ποδόσφαιρο.

Goal: Έρχονται. Η ΑΕΚ νίκησε με 3-2 τον Παναθηναϊκό και έστειλε ξανά το μήνυμα ότι ανήκει από τώρα στη Super League, ο Νίνης στην επανεμφάνισή του με τα πράσινα είχε κέφια, ενώ ο Μπεργκ παρουσίασε τον καλό του εαυτό. Έλλειψη φόβου και άγχους από την ΑΕΚ, αποτελεσματικότητα της μεσοεπιθετικής γραμμής που εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος και «δώρο» της αντίπαλης άμυνας, «θράσος» από Πλατέλλα, μα πάνω απ' όλα ψυχολογία που δίνει στην ομάδα του μια νίκη γοήτρου επί του τριφυλλιού. Απέτυχε το «πείραμα» του α' ημιχρόνου με τους τρεις στόπερ λόγω έλλειψης «χημείας» στον Παναθηναϊκό, δυνατό comeback από Νίνη (ύστερα από 216 μέρες αποχής) και ένας Μπεργκ που θύμισε τον παίκτη προ του τραυματισμού του. Οι Αραβίδης (28'), Πλατέλλας (35'), Ντακόλ (65') τα γκολ της ΑΕΚ, απάντησαν για το τριφύλλι που είχε και δύο δοκάρια οι Δώνης (47') και Μπερίσα (55').

Μαζί είδαν το πρώτο ημίχρονο Μελισσανίδης και Αλαφούζος.

«Ετοιμαζόμαστε για τη Super League». Χαμόγελα Μελισσανίδη από την εικόνα της Ένωσης. Δεν προσφεύγει στο ΣτΕ ο Δήμος Ν.Φιλαδέλφειας, αλλά η καθυστέρηση έγκρισης της υψομετρικής μελέτης δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Νέα ατυχία με Μάνταλο. Σοβαροί φόβοι ότι χάνει το ματς της Πάτρας.

Με το άστρο του Σάκοτα. Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕΚ, 80-75 την Κηφισιά.

Live Sport: Έρχεται! Ηχηρότατο μήνυμα από τον Δικέφαλο χθες στο ΟΑΚΑ ότι επιστρέφει για μεγάλα πράγματα-άκρως ανταγωνιστική η ΑΕΚ, νίκησε 3-2 τον Παναθηναϊκό σε φιλικό χωρίς θεατές. Με σκόρερ τους Αραβίδη, Πλατέλλα, η Ένωση ταλαιπώρησε την άμυνα του ΠΑΟ και προηγήθηκε 2-0. Άλλη ομάδα οι πράσινοι στο β' μέρος, ισοφάρισαν 2-2 (Δώνης, Μπερίσα). Το γκολ της νίκης ο Ντακόλ, δύο δοκάρια οι ηττημένοι.

Αγκαλιά Αλαφούζος, Μελισσανίδης. Τα είπαν στο μπουθ του ΟΑΚΑ. «Ετοιμαζόμαστε», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο «Τίγρης».

Αγωνία για Μάνταλο. Αποχώρησε με διάστρεμμα ο διεθνής μέσος που θα βγάλει αύριο μαγνητική.

Ανάσταση. Τεράστια νίκη της ΑΕΚ στο μπάσκετ με 80-75 στη Ν. Κηφισιά!

Keywords
Τυχαία Θέματα