Πρωτάθλημα χωρίς Ρέιντζερς

12:22 16/6/2012 - Πηγή: AEK365

Την Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος στην Σκωτία και για πρώτη φορά από το 1888 η Ρέιντζερς θα είναι απούσα από την διαδικασία καθώς η συμμετοχή της, σύμφωνα με την "Daily Telegraph", στο νέο πρωτάθλημα παραμένει αβέβαιη. Τη θέση της θα πάρει η Νταντί.
Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχει ακόμα εγκριθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών ενώ θα πρέπει να διευθετηθούν και κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν στην συγκρότηση του ρόστερ.

Ο λόγος για τον οποίο η ομάδα της Γλασκώβης δεν έχει λάβει ακόμα την άδεια συμμετοχής είναι το γεγονός πως οι διαχειριστές που ανέλαβαν την ομάδα από το τέλος της σεζόν έχουν ακόμα στην κατοχή τους το μερίδιο του συλλόγου στην Πρέμιερ Σκωτίας αλλά ο ίδιος ο σύλλογος στα χαρτιά δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο.
Την Πέμπτη ο Τσαρλς Γκριν ανέλαβε υπεύθυνος διαχείρισης και έχει στην κατοχή του το ποδοσφαιρικό γήπεδο και θεωρείται δεδομένο ότι θα μπορέσει να βρει και τους απαραίτητους ποδοσφαιριστές για την συγκρότηση ρόστερ. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι δεν κατέχει μερίδιο στην SPL, συνεπώς δεν μπορεί να συμμετέχει στο νέο πρωτάθλημα. Το Διοικητικό Συμβούλιο της SPL θα συνεδριάσει τη Δευτέρα το πρωί, με τον Γκριν να καταθέτει έγγραφο για την έγκριση της μεταβίβαση των μετοχών της Ρέιντζερς. Στο μεταξύ, ο Άλι ΜακΚόιστ, τεχνικός της ομάδας, ανακοίνωσε την απόφασή του να παραμείνει στο πόστο του, μετά τη συνάντηση που είχε με το νέο ιδιοκτήτη του συλλόγου.

Keywords
Τυχαία Θέματα