Πρόταση της ΑΕΚ στον Ντέξτερ Πίτμαν

08:11 27/10/2014 - Πηγή: AEK365

Για πρόταση της ΑΕΚ στον Ντέξτερ Πίτμαν γράφει η Sportday στο σημερινό της φύλλο. Πρόκειται για 26χρονος σέντες που είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ με το Μαϊάμι. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Η κακή εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε σαφές πως χρειάζεται άμεση

ενίσχυση. Μετά τον Καρλ Ίνγκλις, που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα και σήμερα θα έχει τις τελικές συζητήσεις κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει, η «Ένωση» κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη αξιόλογου παίκτη.

Πρόκειται για τον Ντέξτερ Πίτμαν, που προορίζεται για να αντικαταστήσει τον Βέρνον Γκούντριτζ στη θέση του σέντερ. Ήδη του έχει γίνει κρούση και αναμένεται η απάντησή του. Ο 26χρονος σέντερ (2,11μ.) έχει αξιόλογο βιογραφικό με κορυφαία του στιγμή το πρωτάθλημα του 2012 με το Μαϊάμι, όταν έπαιξε σε 35 ματς της κανονικής περιόδου και τρία των play offs.

Αποφοίτησε το 2010 από το Τέξας (με 6,6 πόντους και 3,9 ριμπάουντ ανά αγώνα στην κολεγιακή του καριέρα) και επελέγη στο 32 του ντραφτ από το Μαϊάμι. Έπαιξε δυόμισι χρόνια στο Μαϊάμι και εν συνεχεία πέρασε για λίγο από Γκρίζλις και πέρσι έπαιξε στους Χοκς. Σε 53 ματς στο ΝΒΑ έχει 2,3 πόντους και 1,8 ριμπάουντ σε 6,9 λεπτά κατά μέσο όρο. Έχει περάσει επίσης από το NBDL (παίζοντας και στο All Star Game του 2011) και για λίγο από Κίνα (2013) και Πουέρτο Ρίκο (2014). Συμμετείχε στην προετοιμασία των Χοκς, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην τελική τους 15άδα για το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα