Προπόνηση και φιλικό στην Ξάνθη

22:40 24/7/2014 - Πηγή: AEK365

Χωρίς να πέσουν οι ρυθμοί συνέχισε τις προπονήσεις της η Ξάνθη, μία μέρα πριν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα αντιμετωπίσουν την Βέροια στο γήπεδο της ξανθιώτικης ΠΑΕ στα Πηγάδια (20:00) κάνοντας ένα αγωνιστικό... διάλειμμα από τις προπονήσεις και το τεχνικό team

θα έχει την ευκαιρία να δει τον βαθμό ανταπόκρισης των παικτών του.

Το σημερινό πρόγραμμα της SKODA, περιλάμβανε το ίδιο πρόγραμμα των δύο προπονήσεων. Το πρωί αερόβιες ασκήσεις με επιταχύνσεις και μπάλα που αποσκοπούν στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής ενώ στην απογευματινή προπόνηση κυρίως ασκήσεις τακτικής. Οι ποδοσφαιριστές καθημερινά παρακολουθούν βίντεο προπονήσεων στο coffee break στο Le Chalet, λίγες ώρες πριν τις ασκήσεις του απογεύματος. Στα ευχάριστα της σημερινής μέρας συγκαταλέγεται η έλευση του Παναγιώτη Τριάδη ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στην διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Την Παρασκευή και ώρα 20:00 στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena», η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχεται την Βέροια στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της χρονιάς. Η τιμή του εισιτηρίου για τους φιλάθλους είναι 5 € ενώ υπενθυμίζεται πως η κάρτα διαρκείας δεν ισχύει για τα παιχνίδια προετοιμασίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα