Ποιος είδε το Ντε Νίρο και δεν τον φοβήθηκε!

18:57 16/11/2012 - Πηγή: AEK365

Αν είσαι ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν φοβάσαι να την πεις σε κανέναν. Μάλλον οι άλλοι θα πρέπει να φοβούνται.

Έτσι, ο ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα με πολλούς άλλους σταρ στο πάρτι γενεθλίων του Λεονάρντο ντι Κάπριο και εκεί δεν δίστασε να τα «χάσει» άγρια στον ράπερ και σύζυγο της Μπιγιονσέ, Τζέι Ζι.

Αιτία ήταν το γεγονός ότι ο Τζέι Ζι δεν είχε απαντήσει στα έξι συνολικά τηλεφωνήματα που του είχε κάνει ο ηθοποιός. Ο Τζέι Ζι είχε υποσχεθεί να ηχογραφήσει ένα τραγούδι ειδικά για το Tribeca

Film Festival του Ντε Νίρο κάτι που δεν έκανε ποτέ και μάλιστα δεν απάντησε καν στα τηλεφωνήματα του ηθοποιού.

Έτσι, ο Ντε Νίρο, όταν τον συνάντησε στο πάρτι, άρχισε να του τα «ψάλλει», μπροστά στους Σκορσέζε, Τζέιμι Φοξ και Κάμερον Ντίαζ που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, αλλά και τους υπολοιπους καλεσμένους.

«Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο έξι φορές, φροντίζεις να τους πάρεις πίσω. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι. Ή ποιος νομίζεις ότι είσαι. Αυτό είναι αγένεια», είπε έξαλλος ο Ντε Νίρο, ενώ δεν δέχθηκε τη δικαιολογία του Τζέι Ζι ότι είναι «πολύ κακός με τα τηλέφωνα».

Η Μπιγιονσέ έσπευσε στο τραπέζι, για να λύσει την παρεξήγηση όμως ο Ντε Νίρο δεν άκουγε κουβέντα!

Φυσικά την επόμενη μέρα όλη η πόλη μιλούσε γι' αυτό με τους καλεσμένους να ψιθυρίζουν πως ο μοναδικός σταρ στην Νέα Υόρκη που είναι μεγαλύτερος και πιο τρομακτικός από τον Τζέι Ζι είναι ο Ντε Νίρο

Keywords
Τυχαία Θέματα