Πήρε τον Μαναβόπουλο

22:12 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Η απόκτηση του Σωκράτη Μαναβόπουλου από την Αγία Παρασκευή ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό. Η διοίκηση των "μελανόλευκων" φρόντισε να δώσει επίσημη μορφή στην συμφωνία της με τον έμπειρο φόργουορντ/σέντερ ανακοινώνοντας την απόκτησή του.

Αναλυτικά:

"Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής με χαρά επισημοποιεί την απόκτηση του πολύπειρου Σωκράτη Μαναβόπουλου, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας μας τη σεζόν 2012-2013.

Η οικογένεια της ΚΑΠ μεγάλωσε με ακόμη έναν εγνωσμένης αξίας παίκτη, ο οποίος έχει... "φάει με το κουτάλι" την Α2, αγωνιζόμενος επί σειρά ετών

σε Παγκράτι, Αρκαδικό και Πανελευσινιακό.

Ο Μαναβόπουλος αναμένεται να προσδώσει την απαιτούμενη ποιότητα, εμπειρία, δύναμη και πολύτιμες λύσεις μέσα στη ρακέτα, από τις θέσεις 4 και 5 όπου αγωνίζεται.

Η καριέρα του Σωκράτη Μαναβόπουλου αναλυτικότερα:
1998-2007: Παγκράτι
2007-2010: Αρκαδικός (συνεχόμενες ανόδους από Γ' Εθνική σε Α2, ενώ διατέλεσε αρχηγός στην Α2)
2010-2012: Πανελευσινιακός (άνοδος στην Α1 σεζόν 2011-2012)

Η ΚΑΠ καλωσορίζει τον Σωκράτη Μαναβόπουλο στην οικογένειά της!

Ο Σωκράτης Μαναβόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΚΑΠ υπογράμμισε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην ΚΑΠ. Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι οι καλύτερες. Το κλίμα εδώ είναι εξαιρετικό. Θεωρώ ότι η ΚΑΠ διαθέτει όλα τα απαραίτητα συστατικά που απαιτούνται για να έρχονται οι επιτυχίες...

Υπάρχει δηλαδή οικογενειακό κλίμα, αλλά και μία φερέγγυα και σοβαρή διοίκηση και αν είμαστε υγιείς, πράγμα το οποίο εύχομαι για όλους, τότε πιστεύω ότι έχουμε τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσουμε στην κατηγορία. Εύχομαι, επίσης, να παίξουμε καλό και όμορφο μπάσκετ, να το ευχαριστηθούμε εμείς και ο κόσμος και στο τέλος να έχουμε πετύχει τους στόχους μας.

Από τη μεριά μου, θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα νέα δεδομένα και στις απαιτήσεις των προπονητών μου. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα "ευχαριστώ" στη διοίκηση και στους προπονητές μου, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με έφεραν στην ΚΑΠ".

Keywords
Τυχαία Θέματα