Πήρε αυτό που ήθελε ο ΠΑΟ

21:42 22/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 16η αγωνιστική
ΠΑΟ-ΚΕΡΚΥΡΑ:2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Λεωφόρος

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα με 2-0 της Κέρκυρας για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα, με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το ματς

Οι «Φαίακες» ξεκίνησαν καλά το ματς, αλλά από τη στιγμή που δεν εκμεταλλεύτηκαν κάποια από τις ευκαιρίες τους, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει το 1-0 με τον Καρέλη στο 45'.
Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός επιχείρησε να υπερασπιστεί με ηρεμία το προβάδισμά του. Στις αρχές της επανάληψης η άμυνά του έκανε και πάλι νερά δίνοντας δικαιώματα στην ταχύτατη Κέρκυρα να βγάλει τελικές, ωστόσο στη συνέχεια βελτιώθηκε και έψαξε το δεύτερο γκολ που θα τον εξασφάλιζε. Αυτό έγινε στο 85' όταν ο Χουχούμης με τη βολίδα του με το δεξί, σκόραρε για το 2-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Δώνης, Καρέλης (65' Λαγός), Ντίνας (83' Μπούι), Μπούρμπος, Πράνιτς (88' Κλωναρίδης), Πέτριτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς (46' Κοντός), Ναγιάρ (76' Μπόρχα), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόσο (53' Κρητικός), Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα