Πικέ: Μεγάλη επιρροή ο Μέσι, θα επιστρέψει ο Ρονάλντο

10:47 13/2/2015 - Πηγή: AEK365

Στη Μπαρτσελόνα ο Λουίς Ενρίκε είναι το αφεντικό με τον Λιονέλ Μέσι να ασκεί μεγάλη επιρροή στα αποδυτήρια όπως σημείωσε ο Ζεράρ Πικέ ο οποίος υπογράμμισε πως ο προπονητής και ο Αργεντινός είχαν μια αψιμαχία που ανήκει στο παρελθόν.
Σε δηλώσεις του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Προφανώς περισσότερες αποφάσεις παίρνει ο Λουίς Ενρίκε παρά ο Μέσι. Είναι ο προπονητής, το αφεντικό, όμως ο Λίο έχει

μεγάλη επιρροή στα αποδυτήρια. Διαφωνίες υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Ο Λουίς Ενρίκε και ο Μέσι είχαν μια αψιμαχία, αλλά είναι κάτι που έχει μείνει στο παρελθόν".
Στη συνέχεια ο Πικέ εξέφρασε την επιθυμία να μείνει για πάντα στη Μπαρτσελόνα, σημείωσε πως από τον ίδιο εξαρτάται αν θα γίνει ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο ενώ μίλησε και για τους Μέσι και Νεϊμάρ: "Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Κανείς δεν μπορεί να πει αν ο Νεϊμάρ μπορεί να τα πάει καλύτερα. Δεν είναι προβοκάτορας".
Ο Πικέ μίλησε επίσης και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Έχουν μια απίστευτη ομάδα στη Ρεάλ. Αν και τώρα δεν παίζουν καλά, πριν από δυο μήνες έλεγαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στα χρονικά. Ο Ρονάλντο θα ξεπεράσει ό,τι έχει. Έχει τρεις Χρυσές Μπάλες και κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλει για αυτόν. Θα επιστρέψει".

Keywords
Τυχαία Θέματα