Πετρόπουλος: Να βγούμε γρήγορα από τη δύσκολη θέση

22:25 3/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην κάμερα του ΣΚΑΪ μίλησε μετά το ματς ο Αντώνης Πετρόπουλος, με τον φορ της «Ένωσης» να δηλώνει πως στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο στο δεύτερο μέρος δεν μπήκε το ίδιο δυνατά και ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο γκολ των «πράσινων» και στην χαμένη ευκαιρία του Κατίδη που ακολούθησε. Παράλληλα, δήλωσε πως από εδώ και πέρα οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να προχωρήσουν και να

πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται για να βγουν από τη δύσκολη θέση
«Στο πρώτο ημίχρονο περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό και ουσιαστικά δεν μας έκανε ούτε μία φάση. Αντίθετα, εμείς κάναμε κάποιες και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου, δεχθήκαμε ένα γκολ, είχαμε μια ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με τον Γιώργο αλλά δεν τα καταφέραμε και νομίζω ότι κάπου εκεί κρίθηκε και το παιχνίδι», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Κοιτάμε τα παιχνίδια που έρχονται και πως θα πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε και θα βγούμε από τη δύσκολη θέση. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός σήμερα και τους χρειαζόμαστε να μείνουν κοντά μας και να μας στηρίζουν».
Τέλος, σε ερώτηση για το αν επηρεάστηκε ψυχολογικά επειδή βρέθηκε απέναντι στην πρώην ομάδα του, είπε: «Το κεφάλαιο Παναθηναϊκός έχει κλείσει οριστικά για μένα, δεν ένιωσα περίεργα σήμερα. Εγώ είμαι συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ και μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου, τίποτα άλλο».

Keywords
Τυχαία Θέματα