«Πάτησε» τον Άρη η ΑΕΚ της Καρδιάς

20:32 25/10/2014 - Πηγή: AEK365

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έδειξε πως διαθέτει ψυχή και κατάφερε μέσα σε μια δύσκολη έδρα να κάνει ποδαρικό με το δεξί. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ της Καρδιάς επικράτησε του Άρη με 3-0 σετ, μέσα στη Θεσσαλονίκη για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Volleyleague.

Το ματς

Από το ξεκίνημα του αγώνα η ΑΕΚ έδειξε πως θα έχει το πάνω χέρι, καθώς με το πολύ καλό μπλοκ και σερβίς δεν άφησε περιθώρια στον Άρη να κάνει το παιχνίδι του (8-11). Η ίδια εικόνα διατηρήθηκε μέχρι τέλους κι έτσι έγινε το 1-0 στα σετ.
Στη συνέχεια η ΑΕΚ της Καρδιάς μπήκε ακόμα πιο δυνατά και διατήρησε τα ηνία, από την στιγμή που έχτισε μια διαφορά ασφαλείας (15-19), με μεγαλύτερη ευκολία από ότι στην έναρξη του ματς. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να αντιδράσουν, αλλά δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση, αφού η Ένωση έδειξε ασταμάτητη κι έκανε το 2-0 στα σετ.
Αλλαγή σκηνικού υπήρξε στο τρίτο σετ. Εκεί, οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν την απόδοσή τους και σε συνδυασμό με την νωθρή εικόνα των «κιτρινόμαυρων» κατάφεραν να κάνουν μπουν δυνατά (4-0). Σε εκείνο το σημείο υπήρξε αφύπνιση για την ομάδα του Χόρχε Ελγκέτα, με αποτέλεσμα το σετ να γίνει ντέρμι και με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν χέρι χέρι. Η ΑΕΚ έδειξε όμως πως το θέλει περισσότερο και κατάφερε να φτάσει στο 3-0 σετ.

Τα σετ: 23-25, 17-25, 23-25.

Keywords
Τυχαία Θέματα