Έλαμψε ο Κονέ

20:55 6/4/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 31η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΛΟΝΙΑ- ΤΟΡΙΝΟ: 2-2
Γήπεδο: Ρενάτο Νταλ' Άρα

Στο 2-2 έμεινε η Μπολόνια με την Τορίνο με τον Παναγιώτη Κονέ να κάνει μεγάλο ματς.

Στα πρώτα 5 λεπτά οι Κονέ και Χριστοδουλόπουλος είχαν δύο καλά σουτ, ενώ στο 25' οι Μπαρέτο με όμορφο σουτ έκανε το 1-0 για την Τορίνο. Στο 43ο λεπτό ακυρώθηκε ένα καταπληκτικό γκολ του Κονέ και στο επόμενο λεπτό ακυρώθηκε γκολ

της Τορίνο.

Η Μπολόνια πίεσε πολύ στην επανάληψη κι έφερε το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Κονέ που ήταν ο κορυφαίος. Τελικά οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 με ένα γκολ του Γκουαράντε στο 86ο λεπτό,αλλά στις καθυστρερήσεις ο Μπιάνκι έφερε στα ίσα το ματς.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Κούρτσι, Γκάρικς, Άντονσον, Τσερούμπιν, Μορλέο, Κριν (84' Γκουαράντε), Ταϊντέρ, Κονέ (88' Σόρενσεν), Ντιαμάντι, Χριστοδουλόπουλος (61' Γκαμπιαντίνι), Τζιλαρντίνο.

ΤΟΡΙΝΟ: Ζιλέ, Νταρμιάν, Γκλικ, Ογκμπόνα, Μασιέλο, Μπάσα, Γκατσι, Τσέρτσι (70' Ντ'Αμπρόζιο), Σαντάνα, Μετζιορίνι (73' Μπιάνκι), Μπαρέτο (78' Τζόναθας).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ- ΠΕΣΚΑΡΑ: 2-1
Γήπεδο: Γιουβέντους Στάντιουμ

Για περισσότερο από μία ώρα ο Πελιτσόλι έμοιαζε ανίκητος αλλά μέσα σε 8 λεπτά ο Βούτσινιτς βρήκε δίχτυα δύο φορές και οδήγησε τη Γιουβέντους ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον τίτλο.

Στο 8ο λεπτό το σουτ του Πογκμπά έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 13' π Πελιτσόλι απομάκρυνε εντυπωσιακά το σουτ του Τζιακερίνι, στο 17' ξανά ο Πελιτσόλι είπε όχι σε προσπάθεια του Τζιοβίνκο, όπως έκανε και στο 24 σε σουτ του Βούτσινιτς αλλά και στο 26' σε σουτ του Βιδάλ. Στο 36' ο Ιταλός γκολκίπερ της Πεσκάρα έσωσε ξανά την ομάδα του απομακρύνοντας το πλασέ του Λιχτστάινερ, ενώ στο 40' ο Κουαλιαρέλα σημάδεψε το δοκάρι της Πεσκάρα. Ο Πελιτσόλι συνέχισε να κατεβάζει ρολά και στο 43' είπε όχι σε σουτ του Τζιακερίνι.

Ο βετεράνος γκολκίπερ της Πεσκάρα συνέχισε το βιολί του και στην επανάληψη και στο 55' απέκρουσε εντυπωσιακά το βολέ του Κουαλιαρέλα, όπως έκανε και στο 57' σε σουτ του Βιδάλ. Τελικά η Γιουβέντους βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 73ο λεπτό καθώς ο Βιδάλ κέρδισε πέναλτι από τον Ρίτσο και ο Βούτσινιτς άνοιξε το σκορ από τα 11 μέτρα. Η «Μεγάλη Κυρία» Καθάρισε το ματς στο 78ο λεπτό με όμορφο σουτ του Βούτσινιτς.

Το μόνο που κατάφερε η Πεσκάρα ήταν να μειώσει με όμορφο σουτ του Κασκιόνε στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στοράρι, Μπονούτσι (81' Ίσλα), Μαρόνε, Πελούζο, Βιδάλ, Τζιακερίνι, Λιχτστάινερ, Πογκμπά, Ασαμόα, Τζιοβίνκο (32' Κουαλιαρέλα), Βούτσινιτς (79' Μάτρι).

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πελιτσόλι, Τζανόν, Κρόλντρουπ (70' Άρτσε), Μοντέστο, Καπουάνο, Τόνι, Κιντέρο (59' Μπιάρνασον), Ρίτσο, Καπράρι (67' Κασκιόνε), Σκούλι, Σφορτζίνι.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα