Πασσιά: Με έχει στιγματίσει η ΑΕΚ

15:48 28/7/2014 - Πηγή: AEK365

Για την παρουσία της στην ΑΕΚ και τη νέα της ομάδα, τον Πανναξιακό μίλησε η Κωνσταντίνα Πασσιά:
Αναλυτικά η συνέντευξη της στην ιστοσελίδα «SportsOnAir.gr»

Αποφάσισες να φορέσεις τα χρώματα του Πανναξιακού τη νέα αγωνιστική χρονιά. Τι είδες και σε «τράβηξε» στο σωματείο;
Οι λίγες ήμερες που βρέθηκα στη Νάξο ήταν αρκετές για να καταλάβω πως τόσο οι ιθύνοντες

του συλλόγου όσο και όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού αγαπάει και νοιάζεται για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να υπάρχουν πρόσωπα στον αθλητισμό που να αγαπάνε και να κάνουν τα πάντα για την εξέλιξη μιας ομάδας. Από την αρχή που ξεκινήσαμε την επικοινωνία με τον σύλλογο της Νάξου ήμουν πολύ ενθουσιασμένη, γνωρίζοντας πως έχω να κάνω με «καθαρούς» ανθρώπους !

Χωρίς δεύτερη σκέψη, όταν μου ήρθε η ευκαιρία να διαπραγματευτώ με την ομάδα του Πανναξιακού, ήμουν θετική, εξ αιτίας του ότι ο προπονητής δουλεύει πολύ με τις νέες γενιές που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Αυτός ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους, το μεγάλο όνομα του προπονητή, που με έκανε να πω το ναι και στη συνέχεια το γεγονός ότι ήθελα να ενταχτώ σε ένα υγείες σωματείο, όπως αυτό της Νάξου !

Η νέα σου ομάδα αναδεικνύεται (μαζί με αυτή της Σαντορίνης) πρωταθλήτρια των μεταγραφών, ανακοινώνοντας το ένα μεγάλο όνομα μετά το άλλο. Τι θα πρέπει να περιμένουμε από την ομάδα της Νάξου;

Μέχρι τώρα, εμείς και η Σαντορίνη πρωταγωνιστούμε στο προσκήνιο των μεταγραφών, έχοντας κάνει τις περισσότερες. Από κει και πέρα είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε το οτιδήποτε !!

Πόσο σημαντικό είναι για το ελληνικό βόλεϊ οι ομάδες της περιφέρειας να πρωταγωνιστούν, «κατεβάζοντας» ισχυρά σύνολα στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα, οι επαρχιακές ομάδες να ανεβαίνουν! Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγαλύτεροι αθλητές δεν κατάγονται από τα αστικά κέντρα αλλά ξεκίνησαν από επαρχιακές ομάδες! Θεωρώ ότι πρέπει το βόλεϊ να αναβαθμίζεται σιγά σιγά σε όλη την περιφέρεια.

Έχεις ήδη μεταβεί στο νησί. Ποιες οι πρώτες σου εντυπώσεις από αυτόν τον τόπο. Είσαι έτοιμη να αποχωριστείς μια μεγάλη πόλη για ένα νησί του Αιγαίου, ως μόνιμη κατοικία;

Οι πρώτες μου εντυπώσεις από το νησί ήταν αρκετά ευχάριστες! Ο κόσμος είναι τόσο ζεστός και αληθινός ... είμαι σίγουρη πως θα εγκλιματιστώ πολύ εύκολα στη ζωή του νησιού !

Μετά από την πρώτη σου χρονιά στην ΑΕΚ, αποφάσισες να αποχωρήσεις. Μάλιστα ανακοίνωσες, μέσω των κοινωνικών δικτύων, την αγάπη σου για το «προσφυγικό» σωματείο της ΑΕΚ. Τι θα ήθελες να προσθέσεις, κλείνοντας;

Στην ΑΕΚ βρισκόμουν 1 χρόνο ,ο οποίος ήταν αρκετός για να με γεμίσει με στιγμές που θα μείνουν για πάντα μέσα μου! Αποφάσισα όμως να αποχαιρετήσω την ομάδα. Με την απόφασή μου αυτή ήθελα να γίνει κατανοητό τοις πάσοι πως όταν έρθει η στιγμή να φύγεις από κάπου, είτε είναι δικιά σου επιλογή κατά 100% είτε όχι, αυτό δεν σημαίνει πως τα παρατάς. Σημαίνει ότι πως επιλέγεις να πας σε κάτι νέο, γεμίζοντας εμπειρίες, γνωρίζοντας καινούργια πράγματα, ίσως και για να γυρίσεις ισχυρότερος και δυνατότερος πίσω σε ένα μέρος που σε έχει στιγματίσει!

Keywords
Τυχαία Θέματα