Πάμε στοίχημα στα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ

18:56 25/6/2014 - Πηγή: AEK365

Mετά τον χθεσινό θρίαμβο της Εθνικής μας και της... στήλης μας που κέρδισε το στοίχημα πάμε να δούμε και σήμερα τι μπορούμε να παίξουμε στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ετσι για να έχουμε ένα έξτρα ενδιαφέρον στα παιχνίδια.

ΒΟΣΝΙΑ - ΙΡΑΝ

Αγνώριστη η Βοσνία στον αγώνα με την Νιγηρία και ειδικά απο την στιγμή που τους ακύρωσαν κανονικό γκόλ με τον Τζέκο. Στην επόμενη φάση σχεδόν η Νιγηρία έβαλε αυτή

γκόλ και οι Βόσνιοι ήταν λές και κοιμήθηκαν μέσα στο γήπεδο. Το Ιράν και στα 2 παιχνίδια με Αργεντινή και Νιγηρία έπαιξε εντελώς αμυντικά με μοναδικό στόχο την ισοπαλία. Με την Νιγηρία τα κατάφερε, ενώ με την Αργεντινή έφαγε το μοναδικό γκόλ στο 90 φεύγα. Το συμπέρασμα είναι πως αμυντικά σίγουρα τα πάει πολύ καλά, αλλά σήμερα αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης, πρέπει να παίξει επιθετικά. Οι Βόσνιοι διαθέτουν πολυ καλή και ποιοτική ομάδα και θεωρώ ότι καθαρά απο απειρία έχασαν τον αγώνα με την Νιγηρία και την πρόκριση στον όμιλο. Στον σημερινό αγώνα θα υπάρχει απογοήτευση αλλά δεν θα υπάρχει καθόλου άγχος. Ένα τελευταίο παιχνίδι στο Μουντιάλ για την Βοσνία που θα θελήσει να αποχαιρετήσει την διοργάνωση με μια νίκη και έχει δυνατότητες να τα καταφέρει. Η νίκη της δίνει 2.00 στο pamestoixima.gr.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΙΓΗΡΙΑ

Η Αργεντινή έστω και χωρίς να ικανοποιήσει κατάφερε να επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί και να πάρει την πρόκριση από τον όμιλο με τον Μέσι μεγάλο πρωταγωνιστή να χαρίζει με δύο υπέροχα γκολ τις νίκες στην ομάδα του απέναντι σε Βοσνία και Ιράν.

Ο Μέσι έγινε 27 ετών κι ελπίζει να το γιορτάσει με γκολ σήμερα. Ο Αλεχάντρο Σαμπέγια θα προβεί σε αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα, με τον Μέσι όμως βασικό αφού η ομάδα χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Ανάσες αναμένεται να πάρουν οι Ρόχο, Μασεράνο, Ντι Μαρία, και Αγουέρο.

Η Νιγηρία από την πλευρά της χρειάζεται ένα βαθμό για να πάρει την δεύτερη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι παίκτες του Κέσι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην Βοσνία και πλέον κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Το UNDER στο pamestoixima.gr δίνει 2.00 και ίσως αξίζει το ρισκο.

ΟΝΔΟΥΡΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ

Η Ελβετία γνώρισε την συντριβή από την Γαλλία με 5-2 στον προηγούμενο αγώνα αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να έχει ελπίδες πρόκρισης. Οι Ελβετοί θέλουν να φέρουν καλύτερο αποτέλεσμα από το Εκουαδόρ που την ίδια ώρα αγωνίζεται απέναντι στην Γαλλία.

Στα αγωνιστικά ο Ότμαρ Χίτσφελντ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Φον Μπέργκεν, ενώ παίζεται μία θέση στην επίθεση ανάμεσα σε Ντρμιτς και Σεφέροβιτς.

Από την πλευρά της η Ονδούρα ξέρει καλά πως με νίκη επίσης θα έχει πολλές ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αρκεί βέβαια την ίδια ώρα η Γαλλία πάρει τη νίκη. Το ευχάριστο για τον Λουίς Σουάρες είναι ότι επιστρέφει ο Παλάσιος που εξέτισε την ποινή του. Η Ελβετία είναι φαβορι και η νίκη της δίνει 1.33 στο pamestoixima.gr.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ - ΓΑΛΛΙΑ
Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια φιλοξενεί η σημερινή μέρα για τον Ε' όμιλο, καθώς το Εκουαδόρ και η Γαλλία θα βρεθούν αντιμέτωποι για τους τρεις βαθμούς της νίκης με φόντο την πρόκριση στους 16.Το συγκρότημα του Ντιντιέ Ντεσάν βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου, θέλει την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, καθώς διαθέτει ένα δυνατό σύνολο και παίκτες νέους και ταλαντούχους που έχουν κάνει ως τώρα την διαφορά. Επίσης, η επίτευξη της πρώτης θέσης θα δώσει την δυνατότητα στην Γαλλία να αποφύγει την ομάδα της Αργεντινής στην φάση των νοκ άουτ παιχνιδιών.Το Εκουαδόρ που ισοβαθμεί με την Ελβετία θα τα δώσει όλα για την νίκη και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού να μπορέσει να πάρει την πρόκριση για την φάση των 16. Φυσικά η εικόνα που έχει παρουσιάσει το Εκουαδόρ στο Μουντιάλ ως τώρα δεν πείθει ότι μπορεί να πάρει ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στους «τρικολόρ», που διαθέτουν μια επίθεση φωτιά. Το διπλό της Γαλλίας δινει 1.55 στο pamestoixima.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα