Παίρνει κι άλλο σέντερ μπακ η Ρόμα

18:31 27/8/2014 - Πηγή: AEK365

Το μεταγραφικό παζάρι της Ρόμα δεν ολοκληρώθηκε μετά και την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια δεν έχει «κλείσει» για τον σύλλογο της πρωτεύουσας, ο οποίος αποχαιρέτισε τον Μεχντί Μπενατία που μεταγράφεται στη Μπάγερν Μονάχου, η ενίσχυσή του στο κέντρο της άμυνας.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σήμερα η Gazzetta dello Sport και η τοπική εφημερίδα

της Ρώμης Il messaggero, ένας ακόμη κεντρικός οπισθοφύλακας λείπει για να συμπληρωθεί το παζλ στην ομάδα του Ρούντι Γκαρσία. Οταν φτάσει, θα δοθεί το πράσινο φως για να μεταγραφεί δανεικός στη Σαμπντόρια ο Ρομανιόλι.
Οι δυο εφημερίδες αναφέρουν δύο ονόματα-στόχους των «τζαλορόσι» για την όπισθεν γραμμή τους. Οπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, ο Γάλλος τεχνικός έχει ζητήσει έναν πρώην παίκτη του στη Λιλ, τον 31χρονο Μαυροβούνιο Μάρκο Μπάσα.
Οι Ρωμαίοι με τον ποδοσφαιριστή τα έχουν βρει από τον Μάιο ακόμη σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 1,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Δεδομένης της θέλησης του Μπάσα αλλά και του γεγονότος ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2015 η απόκτησή του έμοιαζε επικείμενη, αλλά ο γαλλικός σύλλογος, ο οποίος αποκλείστηκε χθες από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, απέρριψε τόσο την πρόταση του Ιουλίου (2 εκατομμύρια ευρώ), όσο και την δεύτερη που έφτασε προ ημερών στα γραφεία του από τους Ρωμαίους (5 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των μπόνους).
Γίνεται και τρίτη προσπάθεια, ενώ η Λιλ έχει προτείνει από τη μεριά της ανανέωση στον 31χρονο ως το 2017. Προκειμένου, όμως, ο αθλητικός διευθυντής Βάλτερ Σαμπατίνι να καλύψει κάθε ενδεχόμενο και να προστατευθεί είχε τις τελευταίες ώρες επαφές με τον μάνατζερ του Εντερ Μπαλάντα της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία τον άφησε εκτός αποστολής για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Γοδόι Κρουζ.
Οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι εξαιρετικές, το πρόβλημα είναι ότι πέρα από την Ρίβερ Πλέιτ ποσοστά στα δικαιώματα του 21χρονου Κολομβιανού κατέχουν επίσης συγγενείς, μάνατζερ, επενδυτικοί όμιλοι.
Στην Αργεντινή κάνουν λόγο ότι ο Μπαλάντα είναι κοντά στη Σαμπντόρια -όντως υπάρχει πρόταση- αλλά το γεγονός ότι οι «ντοριάνοι» ζήτησαν τον Ρομανιόλι, το ενδιαφέρον του Σαμπατίνι για τον αμυντικό και οι πολύ καλές σχέσεις που επίσης διατηρούν οι δύο πλευρές αφήνουν να υποτεθεί ότι στο βάθος υπάρχει στη συγκεκριμένη υπόθεση η εποπτεία, η επίβλεψη της Ρόμα.
Πηγή: http://www.tifosi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα