Όρθια στο Μιλάνο η Μπάρτσα

23:45 22/10/2013 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE 7ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΜΙΛΑΝ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 1-1

ΓΗΠΕΔΟ: Σαν Σίρο

Μετά από ένα ματς με δύο πρόσωπα Μίλαν και Μπαρτσελόνα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι "ροσονέρι" μπήκαν εξαιρετικά στο ματς. Σκόραραν στο 7' με τον Μουντάρι, γκολ

που σωστά ακυρώθηκε για οφσάιντ και μόλις δύο λεπτά μετά ήρθε τελικά το 1-0. Ο Μασεράνο έκανε τραγικό λάθος, Κακά και Ρομπίνιο έπαιξαν το ένα-δύο με τον δεύτερο να στέλνει τελικά την μπάλα στα δίχτυα. Η Μπαρτσελόνα όμως απάντησε γρήγορα καθώς στο 23' ο Μέσι βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με πλασέ δεν άφησε περιθώρια στον Αμέλια κάνοντας το 1-1. Ο Μεσές στο 30' δεν κατάφερε να τιμωρήσει τον Βαλντές για την κακή του έξοδο καθώς έστειλε την μπάλα άουτ. Επτά λεπτά μετά ο Σάντσες αλλά πλάσαρε πάνω στον Αμέλια. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι 'μπλαουγκράνα" απείλησαν με σουτ του Νεϊμάρ. Κακό το δεύτερο μέρος . Στο 52' η Μίλαν έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Ρομπίνιο. Η Μπαρτσελόνα απάντησε στο 70' με μεγάλη χαμένη ευκαιρία από τον Αντριάνο.

ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Αμπάτε, Ζαπάτα, Μεσές, Κονστάντ, Ντε Γιονγκ, Μοντολίβο, Μουντάρι, Μπίρσα (81'Πόλι), Ρομπίνιο (64'Μπαλοτέλι), Κακά (71'Εμάνουελσον).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Πικε, Μασεράνο, Ντάνι Άλβες, Αντριάνο, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες (74'Φάμπρεγας), Νεϊμάρ (81'Πέδρο), Μέσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα