Όρθια η Ντιναμό Μόσχας, φαβορί η Βόλφσμπουργκ

13:43 12/3/2015 - Πηγή: AEK365

Τα πρώτα παιχνίδια για τη φάση των "16" του φετινού Γιουρόπα Λιγκ διεξάγονται σήμερα και μας προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες για έξυπνα πονταρίσματα. Παράλληλα, η συνέχιση της δράσης στη Euroleague "κρύβει" ενδιαφέρουσες επιλογές.

Επειδή το ενδιαφέρον του κόσμου για τη Νομοθεσία Διαδικτυακού στοιχήματος στην Ελλάδα είναι μεγάλο, στο Betarades.gr

μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερωθείτε και για αυτή τη σημαντική παράμετρο, όσον αφορά το στοίχημα.

Δε χάνουν οι Ρώσοι στο "Σαν Πάολο"

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το Χ2 της Ντιναμό Μόσχας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νάπολι, σε απόδοση 2.25. Με πολύ μεγάλη άνεση πήρε το εισιτήριο για τους "16" το συγκρότημα του Ράφα Μπενίτεθ κόντρα στην Τραμπζονσπόρ. Η υπόθεση πρόκριση άλλωστε είχε ήδη τελειώσει από το πρώτο ματς των δύο ομάδων στην Τουρκία, όπου οι Ναπολιτάνοι διέλυσαν την αντίπαλό τους με 4-0. Στην επανάληψη δεν έκαναν τίποτα περισσότερο από το καθήκον τους, διπλασιάζοντας τις νίκες τους, με το "επαγγελματικό" 1-0. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ιταλική ομάδα κράτησε για πέμπτο σερί παιχνίδι ανέπαφη την εστία της στην Ευρώπη, επίδοση που αποτελεί προσωπικό της ρεκόρ, έχοντας νικήσει στα τέσσερα από αυτά τα ματς.

Η Ντιναμό Μόσχας διαθέτει ένα άκρως ποιοτικό σύνολο κι έχει όλα τα φόντα για να προχωρήσει στη διοργάνωση. Το έδειξε άλλωστε σε ολόκληρη τη φάση των ομίλων όπου την είδαμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την πρωταθλήτρια Βελγίου, Άντερλεχτ. Μετά τη "λευκή" ισοπαλία εκτός έδρας, επικράτησε με το επιβλητικό -πλην όχι τόσο εύκολο- 3-1 στον επαναληπτικό, κάνοντας την ανατροπή στο δεύτερο μέρος του αγώνα. Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Τσερτσέσοφ έκανε το... καθήκον της κόντρα στην 11η της βαθμολογίας Ούφα, χωρίς ωστόσο να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Πήρε πάντως το τρίποντο που τη διατηρεί γερά μέσα στη μάχη της 2ης θέσης, αφού βρίσκεται στο -2 από την ΤΣΣΚΑ (2η) και με ματς λιγότερο. Αξίζει να αναφέρουμε πως κρατάει το μηδέν σε τέσσερις σερί εξόδους σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας τρία διπλά -όλα με 1-0- σε αυτό το διάστημα. Να τονιστεί, τέλος, ότι η Ντιναμό Μόσχας μία από τις τρεις μόλις αήττητες ομάδες φέτος στο Γιουρόπα Λιγκ, με απολογισμό 9-3-0. Μάλιστα είναι η μοναδική που πέρασε από τη φάση των ομίλων με 6/6 νίκες.

Μεγάλο προβάδισμα οι "λύκοι"

Η δεύτερη πρόταση έρχεται από την αναμέτρηση της Βόλσφμπουργκ με την Ίντερ, όπου πηγαίνουμε το χάντικαπ -1 για τη Βόλφσμπουργκ σε απόδοση 2.05 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Βόλφσμπουργκ με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν η Βόλφσμπουργκ κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Το αήττητο σερί 15 αναμετρήσεων της Βόλφσμπουργκ σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει έφτασε στο τέλος του την Κυριακή (7/3). Οι «λύκοι» γνώρισαν την ήττα με 1-0 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ για το πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα, κι έτσι έμειναν έντεκα ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, διαφορά που αναγκάζει τα όποια όνειρα για κατάκτηση του τίτλου να κάνουν ...φτερά! Ο γερμανικός σύλλογος συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου τη φετινή σεζόν, κάτι που θα πρέπει να δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει σημείωσε τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στα τρία από αυτά σημειώθηκαν λιγότερα από τρία γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε Nogoal.

Έχοντας τη ψυχολογία της σε υψηλά επίπεδα ταξίδεψε στη Γερμανία η Ίντερ για την πρώτη αναμέτρησή της με τη Βόλφσμπουργκ, στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Νάπολι (2-2) την Κυριακή (8/3) για το πρωτάθλημα της Σέριε Α, εκεί που συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πιο συγκεκριμένα οι «νερατζούρι» κατατάσσονται στην ένατη θέση με τους 36 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει, όντας έξι μακριά από την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ και δέκα από την τρίτη που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Πολλά γκολ στο "Γκούντισον Παρκ"

Συνεχίζουμε με το Over 2,5 γκολ στην αναμέτρηση της Έβερτον με τη Ντιναμό Κιέβου, σε απόδοση 2.12. Να εκμεταλλευτεί την κακή παράδοση της Ντιναμό επί αγγλικού εδάφους θέλει σήμερα η Έβερτον, με τα «ζαχαρωτά» να επιζητούν το αποτέλεσμα εκείνο που θα τους φέρει σε θέση ισχύος, ενόψει της ρεβάνς του Κιέβου. Απογοητεύει τη φετινή σεζόν με την απόδοση της στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς βρίσκεται στην 14η θέση, έχοντας μείνει εκτός στόχων. Θα προσπαθήσει να σώσει τη φετινή σεζόν με μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, με την Έβερτον να μην έχει στο μυαλό της τίποτα άλλο εκτός της πρόκρισης κόντρα στη Ντιναμό. Μετράει μόλις μια ήττα στα οχτώ φετινά παιχνίδια της στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ αντίθετα, πέτυχε πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες. Κατάφερε να ξεπεράσει με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Γιουνγκ Μποις στην φάση των «32» (1-4, 3-1) και θα προσπαθήσει να πετύχει και σήμερα κάτι ανάλογο κόντρα στην Ντιναμό.

Οι Ουκρανοί τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην Γκινγκάμπ για την φάση των «32», με την Ντιναμό να γνωρίζει την ήττα με 2-1 στη Γαλλία, ωστόσο, κατάφερε να κάνει την ανατροπή στον επαναληπτικό, επικρατώντας της αντιπάλου της με 3-1 και τσεκάροντας την πρόκριση για τους «16». Προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Γκινγκάμπ (3-1), Μέταλιστ (3-0), Ζόρια (1-2) και Ολιμπίκ (0-1), με την Ντιναμό να διανύει καλή αγωνιστική περίοδο, οδηγεί την κούρσα του ουκρανικού πρωταθλήματος, ενώ, είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Συμμετέχει στην φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ για πρώτη φορά μετά την σεζόν 2010/11 και θα προσπαθήσει να φύγει σήμερα με ένα θετικό αποτέλεσμα από το «Γκούντισον Παρκ» προκειμένου, να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης.

Κρατάει ο Άγιαξ στην Ουκρανία

Κλείνουμε την τετράδα των ποδοσφαιρικών προτάσεων με το "2 DNB" του Άγιαξ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ντνίπρο, σε απόδοση 2.25 (DNB ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Όλες οι ομάδες από το πρώην ανατολικό μπλοκ, όταν επιστρέφουν μετά τη χειμερινή διακοπή στους αγώνες, έχουν τα «θέματά» τους αλλά η Ντνίπρο φάνηκε έτοιμη για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Χωρίς να εντυπωσιάσει, πέρασε στη φάση των "16", αλλά βέβαια, τώρα, τα παιχνίδια με τον Αγιαξ είναι διαφορετικά. Πάντως, και στην Ουκρανία έχει ξεκινήσει πολύ καλά, έχοντας δύο νίκες, ενώ την Κυριακή, πέρασε από την έδρα της Καρπάτι.

Εκεί που ο Άγιαξ φαινόταν να κάνει «κοιλιά» και ίσως να χάνει και το κίνητρο του μέσα στη σεζόν, ήρθε η ρεβάνς με την Λέγκια Βαρσοβίας, στην οποία έκανε σπουδαία εμφάνιση, προκρίθηκε στην επόμενη φάση, πήρε διπλό και στην έδρα της Αϊντχόφεν στο πρωτάθλημα και τώρα πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στην Ουκρανία. Παραδοσιακά, ο Άγιαξ έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, ειδικά όμως τώρα, το ρόστερ του απαρτίζεται από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πάντως, η Ντνιεπρ δε μπορεί να αποτελεί φόβητρο για ένα σύλλογο όπως ο Αγιαξ.

Δυάδα προτάσεων από Euroleague

Αναφορικά με το μπασκετικό κουπόνι, το δυνατό μας σημείο έρχεται από την αναμέτρηση της Γαλατασαράι με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου πηγαίνουμε με το Over 155 πόντοι σε απόδοση 1.90. Στις τελευταίες δύο θέσεις του ομίλου Ε βρίσκονται οι Γαλατασαράι και Ερυθρός Αστέρας με ρεκόρ 2-7. Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι ελάχιστες ιδιαίτερα για την Γαλατασαράι που έχει ουσιαστικά διαλυθεί λόγω οικονομικών προβλημάτων και τραυματισμών. Ο Ερυθρός Αστέρας ταξίδεψε πλήρης στην Κωνσταντινούπολη και θα κυνηγήσει τη νίκη. Η Γαλατασαράι θα αγωνιστεί σήμερα με 6 ουσιαστικά αθλητές και θα συμπληρώσουν το ρόστερ πιτσιρικάδες όπως στους αγώνες με Ούλκερ και Ρεάλ. Με τη Ρεάλ οι πιτσιρικάδες αγωνίστηκαν κάποια λεπτά, με Ούλκερ όμως δεν αγωνίστηκαν δευτερόλεπτο. Τα δύο αυτά αποτελέσματα, 92-88 και 71-107 επιβεβαιώνουν τη λογική για μεγάλο σκορ. Οδηγός στην επιλογή και ο αγώνας της Κωνσταντινούπολης στην κανονική διάρκεια που τέλειωσε 82-82 και 110-103 μετά από δύο παρατάσεις. Επιλογή λοιπόν το Over 155.

Η δεύτερη πρόταση είναι το Over 10 πόντοι του Άλεξ Ρένφρο της Άλμπα Βερολίνου, στην εκτός έδρας αναμέτρηση των Γερμανών με τη Ρεάλ Μαδρίτης (απόδοση 1.87). Από τη μέρα που η Άλμπα χτυπήθηκε από τους τραυματισμούς των Μακλίν και Χάμοντς ο Ρένφρο έχει ανεβάσει ρυθμούς και έχει σκοράρει 20 πόντους με την Μπαρτσελόνα, 10 με την Ζαλγκίρις και 16 με την Γκέτινγκεν. Αυτό συμβαίνει επειδή παίζει βασικός λόγω της απουσίας του βασικού Χάμοντς. Αν και έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί απόψε ο Χάμοντς ίσως τον αφήσει ξανά εκτός ο κόουτς Ομπράντοβιτς σε ένα θεωρητικά χαμένο ήδη παιχνίδι για να είναι έτοιμος στην δύσκολη και κρίσιμη συνέχεια. Τα λεπτά συμμετοχής του Ρένφρο έχουν ανέβει αισθητά λόγω των απουσιών με 35.5 λεπτά εναντίον της Μπαρτσελόνα και 32 έναντίον της Ζαλγκίρις ενώ πριν αγωνιζόταν κατά μέσο όρο 26 λεπτά. Το ίδιο και στον αγώνα με την Γκέτινγκεν που αγωνίστηκε 34 λεπτά έναντι των 25 λεπτών που αγωνίζεται γενικά ανά παιχνίδι. Με 9.5 πόντους σκοράρει στην Euroleague, με 10 στην Μπουντεσλίγκα. Αν η Ρεάλ καταφέρει να νικήσει εύκολα τότε συχνά επιτρέπει στους αντίπαλους γκαρντ να σκοράρουν αρκετά. Επιλογή λοιπόν το Over 10 πόντοι του Άλεξ Ρένφρο.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Keywords
euroleague, ελλαδα, betarades, συγκεκριμένο, τσσκα, λύκοι, γκολ, γαλλια, dnb, μπλοκ, ολυμπιακος, εμφάνιση, ντνιεπρ, livescore, παναθηναικος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , προγνωστικα στοιχηματος, ολυμπιακοί αγώνες, τελος του κοσμου, betarades, ξανα, αποτελεσματα, κουπονι, το στοιχημα, γερμανια, εδρα, ηττα, κοντρα, κωνσταντινουπολη, μπαρτσελονα, ονειρα, ουκρανια, παιχνιδια, παμε στοιχημα, πλαισιο, ρεαλ, ψυχολογια, euroleague, αγωνες, αξιζει, αλεξ, αουγκσμπουργκ, βρισκεται, γκολ, δευτερο, διαστημα, δειτε, διπλο, ευκολο, ευκολα, εμειναν, ενημερωθειτε, εμφάνιση, εξι, ερχεται, εστια, ευρωπη, ιδιο, υποθεση, θετικο, ιντερ, μακρια, μηδεν, μπλοκ, μπορειτε, μυαλο, νικη, ντνιεπρ, ομαδα, οδηγος, ομπραντοβιτς, οντας, ουσιαστικα, παμε, ποδοσφαιρο, πεμπτη, πιθανοτητες, πρωι, ρεαλ μαδριτης, ρεκορ, σεζον, σερι, συγκεκριμένο, συγκεκριμενα, συνεχεια, τουρκια, τρια, τριτη, τσσκα, φοντα, φορα, αγωνας, εξυπνα, ερυθρος αστερας, ετοιμη, ιδιαιτερα, κυριακη, μεινει, ομαδες, παιχνιδι, ρωσοι, θεσεις
Τυχαία Θέματα