Όργια από Ρεάλ και Ρονάλντο

15:06 5/4/2015 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ 9-1

ΓΗΠΕΔΟ: "ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ"

Ένα ξέσπασμα έψαχνε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα στο Clasico και το βρήκε κόντρα στη Γρανάδα την οποία διέλυσε με 9-1 και μείωσε στον ένα βαθμό από τη πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, με παιχνίδι περισσότερο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραρε πέντε φορές φτάνοντας τα 36 γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν χαλαροί στο παιχνίδι και στο 22' έχασαν τη πρώτη ευκαιρία όταν ο προωθημένος Αρμπελόα βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από σέντρα από αριστερά και έκανε την προβολή, με τη μπάλα να φεύγει έξω από το αριστερό δοκάρι.
Από το 25ο λεπτό και μετά ξεκίνησε το μεσημεριανό πάρτι στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" με τον Γκάρεθ Μπέιλ να ανοίγει τον χορό των γκολ. Ο Ουαλός απέφυγε περίτεχνα τον τερματοφύλακα της Γρανάδα και δυο αμυντικούς και με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και από πλάγια θέση έκανε το 1-0.
Αφού το μονοκόμματο σουτ του Ιμπάνιεθ, στο 28', πέρασε άουτ και η Γρανάδα δεν μπόρεσε να απαντήσει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ τρικ σε διάστημα 8 λεπτών!
Στο 30' ο Χάμες Ροντρίγκες τράβηξε πάνω τους τρεις παίκτες της Γρανάδα και έδωσε μαγική ασίστ στον Πορτογάλο που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ωραίο δεξί πλασέ για το 2-0.
Έξι λεπτά αργότερα, ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Όιερ δεν κατάφερε να απομακρύνει μακριά τη μπάλα με τις γροθιές, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να καιροφυλακτεί και παίρνοντας το ριμπάουντ να τον νικάει με δεξί πλασέ στην κίνηση ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0.
Ο Ρονάλντο έφτασε τα 28 χατ τρικ με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, όσα και ο μυθικός Αλφρέντο Ντι Στέφανο, στο 38ο λεπτό. Ο Πορτογάλος ξεχύθηκε σε αντεπίθεση της Ρεάλ και έκανε σουτ-κεραυνό λίγο έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Όιερ παρά την προσπάθειά του να αποκρούσει.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Γρανάδα ήρθε πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα όταν ο Ελ-Αραμπί εξαπέλυσε "φωτοβολίδα" αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να πέφτει πάνω στη γραμμή του τέρματος, δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή, και να απομακρύνεται.
Το πάρτι συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Καρίμ Μπενζεμά να χρίζεται σκόρερ στο 52ο λεπτό. Ο Χάμες Ροντρίγκες εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Γάλλος "στόπαρε" έξοχα τη μπάλα με το στήθος και με ασύλληπτο σουτ με το δεξί μέσα από την περιοχή δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον γκολκίπερ της Γρανάδα για το 5-0.
Έκτο γκολ για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 54ο λεπτό όταν ο Μαρσέλο έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, ο Μπέιλ βγήκε από τα αριστερά, έστρωσε στον Ρονάλντο και εκείνος με κεφαλιά σε κενή εστία σημείωσε το τέταρτο γκολ του στο παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι μέσα σε τέσσερα λεπτά έβαλαν τρία γκολ αφού στο 56' ο Μπενζεμά βρέθηκε σε θέση βολής εντός της μεγάλης περιοχής και δεν συγχώρησε για το 7-0.
Το γκολ της τιμής για τη Γρανάδα ήρθε στο 71'. Ο Ιμπάνιεθ βγήκε ταχύτατα στην κόντρα στην πλάτη της άμυνας της Ρεάλ και με αριστερό σουτ νίκησε τον Κασίγιας, παρά το γεγονός ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας βρήκε αρχικά τη μπάλα.
Στο 83' ο Μάινθ με αυτογκόλ έκανε το 8-1 και στις καθυστερήσεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο διαμόρφωσε το τελικό 9-1 για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος έφτασε τα 36 γκολ στο πρωτάθλημα, έναντι 34 του Λιονέλ Μέσι.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος (58' Ιγιαραμέντι), Μόντριτς, Χάμες Ροντρίγκες (61' Χεσέ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ, Μπενζεμά (61' Τσιτσαρίτο)
ΓΡΑΝΑΔΑ: Όιερ, Φουλκιέρ, Χουάν Κάρλος, Μάινθ, Μπάμπιν (60' Μουρίγιο), Ιτούρα, Φραν Ρίκο (59' Έντι), Ιμπάνιεθ, Καντέιας, Ροτσίνα (52' Πίτι), Ελ-Αραμπί

Keywords
Τυχαία Θέματα