Οι «χοντρές» ατάκες στο επεισόδιο Μανιάτη-Τζαβέλλα

08:59 19/6/2014 - Πηγή: AEK365

Παραμονή του κρίσιμου αγώνα της Εθνικής με την Ιαπωνία, Γιάννης Μανιάτης και Γιώργος Τζαβέλλας είχαν ένα "θερμό" φραστικό επεισόδιο και η εφημερίδα GOAL NEWS φέρνει στο φως το χρονικό και τις... χοντρές ατάκες που αντάλλαξαν οι δυο διεθνείς.
Μια λάθος σέντρα του μπακ του ΠΑΟΚ και μια παρατήρηση

του μέσου του Ολυμπιακού ήταν αρκετές για να επικρατήσει ένταση με τους Καραγκούνη και Κονέ να αναλαμβάνουν ρόλο πυροσβέστη.
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακούστηκαν ύβρεις και απειλές με τον Τζαβέλλα να αποκαλεί "ρουφιάνο" τον Μανιάτη με τον μέσο του Ολυμπιακού να απαντά πως η Εθνική δεν είναι ΠΑΟΚ.
Το επεισόδιο δεν τελείωσε στα αποδυτήρια αλλά συνεχίστηκε και στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή με τον Τζαβέλλα να λέει μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες του το εξής: "Από την πρώτη μέρα που ξεκινήσαμε, 22 άτομα κοιτάμε το καλό της ομάδας και ένας κοιτάει τον εαυτό του".
Ο Μανιάτης κάλεσε τον Φερνάντο Σάντος να πάρει θέση στο θέμα αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε απλώς πως αυτά συμβαίνουν στις ομάδες σε μια προσπάθεια να χαμηλώσει τους τόνους. Όμως, η στάση του Πορτογάλου εξόργισε τον Μανιάτη που φέρεται να εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο αποχώρησης και επιστροφής του στην Ελλάδα κάτι που τελικά δεν έκανε έπειτα από παραινέσεις των υπόλοιπων διεθνών.
Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, ο Σάντος στην συνέντευξη Τύπου θέλησε να καλύψει τους δυο ποδοσφαιριστές λέγοντας πως ό,τι συνέβη ανήκει στο παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα