Οι 9 1/2 εβδομάδες η πιο... καυτή ταινία του Χόλιγουντ (VIDEO)

11:17 29/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα SUN πραγματοποίησε ψηφοφορία στην οποία οι συμμετέχοντες έπρεπε να επιλέξουν την πιο "καυτή" ταινία στην ιστορία του Χόλιγουντ και οι πάνω από 35.000 που ψήφισαν ανέδειξαν ως την πιο... καυτή την ταινία "9 ½ εβδομάδες".
Μια έντονη ιστορία πάθους με πολλές σκηνές φλερτ, διέγερσης και σεξ ανάμεσα στην Κιμ Μπάσιντζερ και τον Μίκι Ρουρκ, που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς, ανεβάζοντας την κινηματογραφική λίμπιντο στα ύψη.
Ίσως η πιο ερωτική σκηνή είναι εκείνη που ο Τζον προτρέπει την Ελίζαμπεθ να δοκιμάσει διάφορα φαγητά χωρίς να κοιτάζει, ενώ το «Bread and Butter» των The Newports παίζει στο background. O παιχνιδιάρικος τρόπος που ο Τζον ταΐζει την Ελίζαμπεθ φράουλες, κρασί, ακόμα και σιρόπι για το βήχα έχει μείνει χαραγμένη στους θεατές.
Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων για την πιο "καυτή" ταινία του Χόλιγουντ είναι η ταινία "Monster's Ball" με την Χάλι Μπέρι και τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Τιτανικός με την Κέιτ Γουίνσλετ και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα