Ο Πουλίδο υπογράφει στον Λεβαδειακό

13:02 29/1/2015 - Πηγή: AEK365

Το απόγευμα της Πέμπτης ο Άλαν Πουλίδο θα βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη Λιβαδειά προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Λεβαδειακό.
Έτσι, τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνονται με τον Ολυμπιακό να παραχωρεί, όπως όλα δείχνουν, δανεικό τον Μεξικανό επιθετικό στην ομάδα του Γιάννη Κομπότη μέχρι το καλοκαίρι

για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Ο Πουλίδο έχει να αγωνιστεί εδώ και έξι μήνες με τον ποδοσφαιριστή να ζητάει να αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε ομάδα προλαβαίνοντας τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Το CAS έχει αποφασίσει για τον νικητή της διαμάχης του Πουλίδο με τη Τίγκρες και όλα δείχνουν πως ο Μεξικανός θα δικαιωθεί.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί και την προσεχή Δευτέρα λήγει η μεταγραφική περίοδος. Έτσι στον Πειραιά ελπίζουν ο Πουλίδο να πάρει προσωρινή άδεια και να παίξει σε άλλη ομάδα και όχι στον Ολυμπιακό που εμπλέκεται στην υπόθεση με τη Τίγκρες.
Η άλλη ομάδα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο Λεβαδειακός και έτσι θα λάβει τέλος το σίριαλ που κράτησε εννέα ολόκληρους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα