Ο Μίτσελ μιλά για την Ρεάλ Μαδρίτης

14:41 14/5/2013 - Πηγή: AEK365

Στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ο Μίτσελ είχε φορέσει και την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον προπονητή του Ολυμπιακού να καταθέτει την άποψη του για τα όσα συμβαίνουν φέτος στην ισπανική ομάδα.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της MARCA, ο Μίτσελ αναφερόμενος στην κόντρα Κασίγιας-Μουρίνιο, είπε: "Αυτή η υπόθεση θα ήταν απίθανο να την δεις κάπου αλλού. Θα ήταν ανεξήγητο στην Μάντσεστερ

Σίτι, στην Μίλαν ή στην Γιουβέντους αυτό που γίνεται με τον Κασίγιας. Ο Μπουφόν δεν έχει περάσει ότι περνάει ο Κασίγιας. Ο Λόπεθ είναι εξαιρετικός αλλά αναφέρομαι σε άλλα πράγματα. Στις κόντρες που δημιουργούνται εκτός παιχνιδιού. Φυσικά, δεν θα είχε γίνει θέμα αν δεν ήταν ένας παίκτης όπως ο Κασίγιας".
Για την στήριξη του Μουρίνιο στον Ραφαέλ Βαράν, ο Μίτσελ δήλωσε: "Ο Μουρίνιο είναι νικητής και από την στιγμή που δεν αντικαθιστά τον Βαράν θα έχει κάποιο λόγο. Αλλιώς δεν θα μιλούσε για τον καλύτερο προπονητή του κόσμου αλλά και για άλλα θέματα. Θα διαλέξω την λογική εξήγηση για ό,τι έγινε τις τελευταίες εβδομάδες και όπως ότι τώρα που είναι τραυματίας ο Βαράν θα παίξει με τον Αλμπιόλ".
Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε και για το ισπανικό ποδόσφαιρο: "Πριν από την αναμέτρηση με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, κανείς δεν μιλούσε για τον Κλοπ. Στην Ισπανία δεν θα επέτρεπαν ποτέ σε έναν ποδοσφαιριστή που αποσύρθηκε πρόσφατα να αναλάβει μια μεγάλη ομάδα. Αυτή είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου μας και είμαστε πολύ ευγενικοί με τους ανθρώπους που έρχονται από το εξωτερικό. Είδατε τι έγινε στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Φέργκιουσον και ήταν αδιανόητο".
Ο Μίτσελ ρωτήθηκε και για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Ρεάλ και την Ατλέτικο: "Παρόλο που η Ατλέτικο με έχει προβληματίσει τα τελευταία δύο παιχνίδια θα είναι ένας πολύ δύσκολος τελικός. Η Ρεάλ δεν έκανε ένα ασυνήθιστο πρώτο γύρο και στην συνέχεια ήταν πολύ καλή. Για μένα η μεγάλη έκπληξη ήταν ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ και το πώς ήρθε".

Keywords
Τυχαία Θέματα