Ο ένας χρόνος της... Ανάστασης και ο Γκαντί

10:30 22/4/2014 - Πηγή: AEK365

Ώρα των σπορ

«Από τον εφιάλτη στο μεγάλο όνειρο» είναι το βασικό θέμα της ΩΡΑΣ η οποία θυμίζει τα άλματα αναγέννησης που έχουν γίνει μέσα σε ένα χρόνο από την πιο μαύρη σελίδα της ΑΕΚ. "Στη Ριζούπολη τελειώνει και μαθηματικά η άνοδος για την ΑΕΚ" είναι ένα άλλο χτύπημα της εφημερίδας ενόψει του αγώνα με την Κηφισιά. Επίσης η ΩΡΑ στην πρώτη σελίδα κάνει εκτενή αναφορά και στον Γκαντί που φέρεται να ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Πάσχα στο γήπεδο για τις κοριτσάρες και ξεσηκωμός στον κόσμο. Αγώνας δρόμου για Νίκολιτς.

Sportday

«Ιδού ο Γκαντί» είναι ο τίτλος της εφημερίδας, η οποία παρουσιάζει τον Γάλλο επιθετικό πο σύμφωνα με δημοσιεύματα από την πατρίδα του αλλά και την Βουλγαρία είναι στη λίστα της ΑΕΚ.

Livesport

«Μπουλντόζες μέσα Μαΐου!» είναι ο τίτλος της εφημερίδας που τονίζει στο ρεπορτάζ της ότι τα επόμενα 24ωρα κατατίθεται στη Βουλή προς ψήφισητο νομοσχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ . Επίσης γίνεται αναφορά στο ότι Γάλλοι και Βούλγαροι στέλνουν στην Ένωση τον 22χρονο επιθετικό Γκαντί της Λοκομοτίβ.

Goal

"Στόχος το χρονοδιάγραμμα" είναι ο τίτλος της εφημερίδας. Στο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά για τις εκκρεμότητες που θέλει να κλείσει την μία μετά την άλλη η ΑΕΚ μέχρι το τέλος του Μαϊου. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:Το Πάσχα πέρασε και από εδώ και πέρα η ΑΕΚ θα κλείσει πολλά και σημαντικά μέτωπα. Πρώτος στόχος των «κιτρινόμαυρων» είναι να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την άνοδο στη Football League την ερχόμενη Κυριακή στο παιχνίδι με την Κηφισιά στη Ριζούπολη. Η Eνωση χρειάζεται έναν βαθμό και αν δεν... αυτοκτονήσει θα «καπαρώσει» την πρώτη θέση, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε της 21ης Μαΐου.

Επόμενο βήμα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι η ολοκλήρωση της διαδικασίας εκκαθάρισης της ΠΑΕ. Ουσιαστικά, από τη ερχόμενη Δευτέρα οι συζητήσεις θα γίνουν πιο έντονες προκειμένου να μην παρουσιάσει κανένα πρόβλημα με τη λύση της εταιρείας. Είτε δηλαδή το Δημόσιο θα αποφασίσει να «αναλάβει» τον Ψωμιάδη, αλλά να μην πληρωθεί το χαρτόσημο των 3 εκατ. ευρώ, είτε ο Χάρης Οικονομόπουλος θα αποσύρει τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εκκαθάρισης. Καταλυτική ημερομηνία για τις εξελίξεις είναι η 4η Μαΐου (επόμενη Πέμπτη).

Τέλος, στην Ενωση περιμένουν άμεσα και τις εξελίξεις που αφορούν το γήπεδο. Μέχρι τις 10 Μαΐου θα έχει ψηφίσει η Βουλή τη νομοθετική ρύθμιση, πριν δηλαδή τις δημοτικές εκλογές. Από τη στιγμή που έπεσαν και οι τελευταίες υπογραφές, αυτές του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και του υπουργού Πολιτισμού Πάνου Παναγιωτόπουλου, το θέμα μπήκε στην τελική του ευθεία. Ετσι, οι αρχικές εκτιμήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για «είσοδο» της πρώτης μπουλντόζας στη Νέα Φιλαδέλφεια σε 90-100 ημέρες δεν απέχουν από την πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα