Νίβες: Ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες για την ΑΕΚ

09:54 12/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η Νίβες Τσέλζιγιους δεν ξεχνάει την Ελλάδα και την ΑΕΚ παρότι το πέρασε του συζύγου της, Ντίνο Ντρπιτς από την Ένωση ήταν μικρό και αποτυχημένο.

«Πρώτα απ' όλα θυμάμαι πολλές όμορφες στιγμές που έζησα στην Ελλάδα, το Κύπελλο

που κατέκτησε η ΑΕΚ, τους πανηγυρισμούς αλλά και την πρώτη μου επίσκεψη στα μπουζούκια. Απόλαυσα την ζωή στην Αθήνα ακούγοντας ελληνική μουσική ενώ πέρασα πολύ χρόνο στη Γλυφάδα» δηλώνει το μοντέλο από την Κροατία σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα sport24 και συνεχίζει: "Είναι ένας σπουδαίος, μεγάλος σύλλογος. Είμαι πολύ στενοχωρημένη για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί. Ελπίζω πως θα έρθουν καλύτερες οικονομικά μέρες για την ΑΕΚ αλλά και γενικότερα για την Ελλάδα. Είναι λογικό όταν δεν υπάρχουν χρήματα, οι ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να αποδώσουν. Είμαι περήφανη όμως γιατί έχουν θαυμάσιους οπαδούς που στηρίζουν την ομάδα ακόμα και στα δύσκολα".

Σε ερώτηση για αν θέλει να επισκεφθεί και πάλι τη χώρα μας τονίζει;: "Ναι, θα ήμουν χαρούμενη εάν υπήρχε ένα κίνητρο να έρθω ξανά στην Αθήνα ή σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας. Δυστυχώς δεν έχω αρκετό χρόνο να προσπαθήσω να κάνω κάτι στην Ελλάδα, όμως η μεγαλύτερη επιθυμία μου είναι να εμφανιστώ ίσως σε κάποιο video clip ενός σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή ή κάτι τέτοιο αφού λατρεύω την ελληνική μουσική".

Η Νίβες μίλησε και για το περιστατικό τον Ιανουάριο του 2009 όταν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να λύσει τη συνεργασία της με τον Ντρπιτς αφού το μοντέλο αποκάλυψε πως έκαναν σεξ στον αγωνιστικό χώρο της έδρας του κροατικού συλλόγου.

«Το συγκεκριμένο τηλεοπτικό show έχει διασκεδαστικό χαρακτήρα, όπου γίνεται πλάκα με τους καλεσμένους. Δεν είναι όλα όσα γράφτηκαν αλήθεια. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι του συλλόγου γνώριζαν τα πάντα. Επί της ουσίας, ο Ντίνο γνώριζε πως η φαντασίωση μου ήταν να κάνουμε σεξ στο στάδιο. Έτσι οργάνωσε ένα ρομαντικό δείπνο και στη συνέχεια μου πρότεινε να πάμε στο γήπεδο. Δεν έγινε όπως έγραψαν οι δημοσιογράφοι. Ήταν μία ρομαντική νύχτα, ήμασταν μόνοι μας εκεί και τίποτα δεν έγινε δίχως άδεια» αποκάλυψε.

Για τους Έλληνας η σέξι Νίβες τόνισε: «Οι Έλληνες είναι πολύ όμορφοι. Διαπίστωσα πως υπάρχουν πολύ αρρενωποί και σέξι άνδρες όσο βρισκόμουν εκεί, ειδικά στη Γλυφάδα. Δεν μου αρέσουν οι άνδρες με γένια όμως στους Έλληνες ταιριάζει απίστευτα. Είναι επίσης πολύ γοητευτικοί και από ότι φαίνεται τους αρέσει πολύ να φλερτάρουν».

Τέλος δεν κρύβει την απογοήτευση της για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρας μας στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους Έλληνες.
«Είναι πολύ δύσκολο στην κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα να πω κάτι έξυπνο. Εύχομαι ο κόσμος να βρει την δύναμη και το κουράγιο, να μην σταματήσουν να πιστεύουν στους εαυτούς τους και να παλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον. Πιστεύω στην Ελλάδα και σας αγαπώ όλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα