Νέες εκλογές και ΑΜΚ

23:02 6/2/2012 - Πηγή: AEK365

Δύο σημαντικά θέματα αποφασίστηκαν στο σημερινό Δ.Σ. της ΑΕΚ που έχει να κάνει και με τα διοικητικά αλλά και τα οικονομικά θέματα της ΠΑΕ. Όπως σας είχε αποκαλύψει το aek365, σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο αναμένονταν συγκεκριμένες αποφάσεις, σε σοβαρά ζητήματα (κυρίως ως προς την εκλογή νέου Δ.Σ.) και θα εξηγήσουμε και τους λόγους. Το πρώτο έχει να κάνει με τη νέα εκλογή προέδρου. Ο Ανδρέας Δημητρέλος, όπως

είχε προαναγγείλει από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το πόστο του, ήθελε να κηρύξει άμεσα εκλογές ώστε αν οι μέτοχοι που θα βάλουν χρήματα, αποφασίσουν να βάλουν κάποιον δικό τους άνθρωπο σε αυτή τη θέση, να υπάρχει άμεσα αυτή η δυνατότητα. Η πρότασή του ήταν για την Τετάρτη 7 Μαρτίου, κάτι που έγινε και αποδεκτό.

Παράλληλα, αποφασίστηκε και η ΑΜΚ κατά 18 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, επίσημη ανακοίνωση για τις αποφάσεις δεν εκδόθηκε, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες. Και αυτό διότι ο νυν πρόεδρος, σε επικοινωνία που είχε με τον Χάρη Οικονομόπουλο, θέλει να ενημερωθεί αν μπορεί να γίνει κάποια τροποποίηση του καταστατικού, που θα αφορά τα χρήματα από την υπόθεση Ψωμιάδη. Μόλις ολοκληρωθεί και αυτό το κομμάτι, τότε δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν όλες οι αποφάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα