Να δείξουν «ποιος είναι ποιος», ΑΕΚ και κόσμος

00:09 24/1/2015 - Πηγή: AEK365

Το γνωστό καλό πρόσωπο, που εμφανίζει στους εντός έδρας αγώνες, θέλει να δείξει η ΑΕΚ, «πιάνοντάς το» από εκεί που το άφησε με τον ΚΑΟΔ την περασμένη Κυριακή. Υποδεχόμενη τον Κόροιβο, στην πρεμιέρα του β' γύρου, στοχεύει στη νίκη που θα τη διατηρήσει στην πρώτη εξάδα της Basket League.

Η ομάδα της Αμαλιάδας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο

-όσο διαρκεί και η προϊστορία της με την ΑΕΚ- μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ωστόσο, στο φετινό πρωτάθλημα, οι παίκτες του Χάρη Μαρκόπουλου είναι οι μόνοι που δεν έχουν πανηγυρίσει ακόμη «διπλό» (σε έξι ματς) και ισοβαθμούν με τον ΚΑΟΔ, τα Τρίκαλα και τον Πανελευσινιακό στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στον αντίποδα, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα εμφανίζεται πανίσχυρη στο ΟΑΚΑ (5 νίκες, 1 ήττα) και δείχνει ικανή για αντεπίθεση διαρκείας στο β' γύρο του πρωταθλήματος. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι και η έλευση του Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος αναμένεται να πάρει μια καλή «γεύση» από το κοινό της ΑΕΚ, πριν το ξαναδεί σε τρεις εβδομάδες κόντρα στον Παναθηναϊκό (για το ματς με τον Κόροιβο, εισιτήρια θα πωλούνται με 10, 15 και 30 ευρώ από τα Εκδοτήρια του «ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη» και Μπάσκετ Parking P5 - Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ).

Keywords
Τυχαία Θέματα