Μουρίνιο: Όχι άλλα δώρα

14:27 29/9/2012 - Πηγή: AEK365

Από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο -8 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο να υπογραμμίζει πως δεν πρέπει να δώσουν άλλα... δώρα ενώ επεσήμανε πως θα πρέπει η πρωταθλήτρια Ισπανίας να κάνει μια σειρά από συνεχόμενες νίκες.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης αναφερόμενος στα αρνητικά αποτελέσματα τόνισε: "Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλα δώρα. Μπορείς να χάσεις βαθμούς, μόνο αν ο αντίπαλος σου είναι καλύτερος... Εμείς όμως

δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Μετά το τελευταίο μας παιχνίδι, ελπίζω να βρούμε χημεία και ρυθμό μεταξύ μας και να μας επιτρέψει να τα πάμε καλά όπως την περσινή σεζόν. Η νίκη επί της Σίτι ήταν ένα σημαντικό μήνυμα. Και το παιχνίδι με την Ράγιο ήταν δύσκολο και η ομάδα ανταποκρίθηκε πολύ καλά".
Ενόψει των επόμενων παιχνιδιών της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μουρίνιο δήλωσε: "Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τις ικανότητες να πετύχει μια σειρά από συνεχόμενες νίκες και να μειώσει στο ελάχιστο την διαφορά από την κορυφή. Η Ντεπορτίβο είναι μια καλή και φιλόδοξη ομάδα. Πρέπει να μπούμε δυνατά σε αυτό το ματς".
Στην συνέχεια ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε
- Για τις φήμες που θέλουν τον Μεσούτ Οζίλ να ξενυχτάει: "Ο Οζίλ προσπαθεί να βελτιώνεται. Το προπονητικό επιτελείο είναι καλό και έχουμε παίκτες στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Οζίλ είναι ακόμα ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και μου αρέσει".
- Για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει κακές σχέσεις με τον Σέρχιο Ράμος: "Όταν ο Ράμος είναι στα καλύτερα του, μπορεί να αποδείξει στον καθένα τι μπορεί να κάνει ένας σωστός αμυντικός μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας από τους καλύτερους στην θέση".
- Για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ: "Έχω μια θαυμάσια συνεργασία με τον Φλορεντίνο Πέρεθ".
- Για την κλήση του Κακά στην Εθνική Βραζιλίας: "Είμαι χαρούμενος για τον Κακά".

Keywords
Τυχαία Θέματα