Μελισσανίδης: Γι' αυτο δεν τσακώνομαι με τον Μαρινακη!

09:55 2/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ενα πολυ ενδιαφέροντα διάλογο του Δημήτρη Μελισσανιδη με υπουργό της κυβέρνησης αποκαλύπτει ο http://www.apodytiriakias.gr/.gr. Διαβάστε το δημοσίευμα:

Τηλεφωνικός διάλογος ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και υπουργό του ΠΑΣΟΚ που είναι στη συγκυβέρνηση. Κάποια στιγμή, μεταξύ σοβαρού και αστείου που λέμε, η παληά καραβάνα της πολιτικής λέει στον μεγαλοεπιχειρηματία.

-Δεν σ' "ακούω" τελευταία... Σα να απουσιάζει η δυναμική σου από την ποδοσφαιρική πιάτσα. Συμβαίνει

κάτι;
Δικαιολογημένα, κατά κάποιο τρόπο, η απορία του υπουργού. Επειδή ο Μελισσανίδης, πάντα σαν πρόεδρος της ΑΕΚ, ήταν πληθωρικός, θορυβώδης και δεν έπαιζε σε δεύτερο πλάνο. Να, αναρωτήθηκε ο άλλος, γιατί τους τελευταίους μήνες ο τίγρης έχει "κρυφθεί" στη φωλιά του.
Καταλαβαίνω τι θες να μου πεις, του λέει ο Μελισσανίδης. Γιατί δεν τσακώνομαι με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, εκεί το πας. Και είπε τα δικά του ο επανέλθων στην ΑΕΚ.
"Έχουμε κράτος, ναι ή, όχι; Γιατί εγώ και όποιος άλλος να τα βάζω με κάποιον και να μην επεμβαίνει η δικαιοσύνη. Αν εγώ έκανα λάθος να με κυνηγήσει το κράτος, όχι ένας άλλος πρόεδρος ομάδας. Μην καταντήσουμε σαν τα κόμματα, όπου ο ένας αρχηγός τα χώνει στον άλλον. Η δουλειά μου είναι να ασχολούμαι με την ΑΕΚ... Κάποτε οφείλουμε να σοβαρευθούμε. Να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο, όση δύναμη διαθέτουμε να τη χρησιμοποιήσουμε στη δημιουργία ενός άλλου κλίματος κι όχι σε πράξεις εγκληματικές. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη μία άλλη δημόσια εικόνα, όχι εκείνη που "υπηρετούν" οι παραδοσιακοί και κάποιοι της τελευταίας φουρνιάς παράγοντες".

Keywords
Τυχαία Θέματα