Με χίλια ζόρια στις καθυστερήσεις ο ΟΣΦΠ έναν... περίεργο Λεβαδειακό

21:31 13/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 1-2
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Λειβαδιάς
Διαιτητής: Καλογερόπουλος

Σώθηκε κυριολεκτικά στο παρά ένα ο Ολυμπιακός, που κέρδισε έναν περίεργο Λεβαδειακό με 2-1. Η ομάδα της Βοιωτίας βρέθηκε να νικά στο πρώτο μέρος, αλλά τελικά οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μια πολύ δύσκολη νίκη. Οριακά οφσάιντ το δεύτερο γκολ

και απίστευτα τυχερό το πρώτο.

Σοκ με το καλημέρα για τον Ολυμπιακό, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Λεβαδειακός πήρε κεφάλι στο σκορ. Οι Βοιωτοί εκτέλεσαν κόρνερ και ο Τομάς πήδηξε πιο ψηλά από όλους κάνοντας το 1-0. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 7', με τον Ντομίνγκες να μπαίνει στην περιοχή να κάνει ωραία προσπάθεια και με σουτ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Λεβαδειακού, ενώ στο 10' η νέα προσπάθεια του Ντομίνγκες, πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε δολοφονικό τάκλιν του Φουστέρ, χωρίς να δώσει ούτε την κίτρινη, ενώ στο 13' το σουτ του Μήτρογλου έφυγε άουτ.

Ο Λεβαδειακός ήδη είχε κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές ως το 18' και ο Ολυμ πιακός προσπάθησε να ανέβει. Στο 22ο λεπτό ο Κασάμι σούταρε στο... πρόσωπο του Μήτρογλου, μέσα από την περιοχή, ενώ στο 27' ο Λεβαδειακός παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ, όταν στην κόντρα ο Ορτέγκα έκανε το σουτ και ο Ρομπέρτο είπε όχι, όπως έκανε και στο 28' σε παρόμοια φάση.

Στο 58ο λεπτό, ο Σκέμπης παρά την όμορφη ενέργεια, δεν βρήκε το στόχο, αλλά στο 73' ο Αφελάι σούταρε στο πόδι του και η μπάλα άλλαξε πορεία και ξεγέλασε τον Σηφάκη για το 1-1. Στο 88ο λεπτό ο Ντοσεβί αστόχησε από καλή θέση και στο 90+1' ο Αφελάι έκανε το γύρισμα και ο Μήτρογλου από κοντά με προβολή έγραψε το 2-1.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παντελίδης): Σηφάκης, Μαχαίρας (18' Σκέμπης), Μάντζιος, Κώτσιος, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Τόμας, Πρόγιτς (6' Νικολακάκης), Ορτέγα, Μιλοσάβλιεβ, Ρ. Γκόμες (72' Μάγκα)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Γιαννούλης (46' Ντοσεβί), Εντινγκά (69' Μπενίτες), Κασάμι, Μαζουακού, Φουστέρ (63' Αφελάι), Ντομίνγκεζ, Μήτρογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα