Απίστευτη ανατροπή για Γιούβε

21:01 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: 1-3
Γήπεδο: Ις Αρένα

Απίστευτο διπλό με ανατροπή πήρε η Γιουβέντους επί της Κάλιαρ με 3-1.

Η Κάλιαρι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό με το πέναλτι του Πινίγια, αλλά στο 65' έχασε τον Αστόρι με κόκκινη κάρτα.

Η Γιουβέντους πίεσε ασφυκτικά από εκεί και πέρα και στο 73' ο Βιδάλ έχασε απίστευτη ευκαιρία να κάνει το 1-1 καθώς αστόχησε σε πέναλτι. Παρόλα αυτά στο 74' ο Μάτρι έφερε στα ίσα το ματς με κοντινό πλασέ μετά από ασταθή επέμβαση του Αγκάτσι και στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης έδωσε τη νίκη στους

«μπιανκονέρι» με κεφαλιά έκανε το 2-1. στο 90+5' ο Βούτσινιτς έγραψε το τελικό 3-1. Μάλιστα οι Γιουβέντους είχε και δύο δοκάρια στο 64' και στο 88'.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Πιζάνο, Αριάουντο, Αστόρι, Μούρου (53' Περικό), Ναϊνγκολάν, Ντεσένα, Έκνταλ, Ριμπέιριο, Σάου (67' Ντελ Φάμπρο), Πινίγια (77' Νενέ).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφον, Κάσερες (63' Παντοιν), Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Λιχτστάινερ (72' Βούτσινιτς), Βιδάλ, πίρ#Λο, Μαρκίζιο, Ασαμόα, Τζοβίνκο, Κουαλιαρέλα (61' Μάτρι).

ΠΕΣΚΑΡΑ- ΚΑΤΑΝΙΑ: 1-1
Γήπεδο: Αντριάτικο

Βαθειά βαθμολογική ανάσα πήρε η Κατάνια που νίκησε με 2-1 την κατάνια με γκο λστις καθυστερήσεις.

Στο 3ο μόλις λεπτό το σουτ του Γκόμες έφυγε λίγο άουτ, ενώ στην επόμενη φάση ο Κάστρο σούταρε πάνω σε αμυντικό της Πεσκάρα. Στο 10' ο Τσέλικ σούταρε άστοχα από καλή θέση, ενώ στο 11' το διαγώνιο σουτ του Κάστρο σταμάτησε στο δοκάρι του Πέριν και στο 13' ο Ίζκο αστόχησε για λίγο. Η Πεσκάρα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 22ο λεπτό, καθώς ο Βάις έκανε όμορφη ενέργεια κι έβγαλε τη σέντρα και ο Τσέλικ από κοντά νίκησε τον Αντουχάρ. Η Κατάνια ανέβασε στροφές και στο 36' ο Ίζκο έδωσε για τν Μπαριέντος κι εκείνος έφερε το ματς στα ίσα.

Στο 50' ο Αντουχάρ είπε όχι σε προσπάθεια του Τσέλικ, ενώ στο 59' η κεφαλιά του Μαρκέζε δε βρήκε στόχο. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ αλλά στις καθυστερήσεις ο Τόνι έδωσε τη νίκη στην Πεσκάρα.

ΠΕΣΚΑΡΑ: Πέριν, Μπαλτζάνο, Τερλίτσι, Καπουάνο, Μοντέστο (67' Τζανόν), Νίλσεν, Τόνι, Μπιάρνασον, Βάις (78' Καπράρι), Αμπρουσκάτο, Τσέλικ

ΚΑΤΑΝΙΑ: Αντουχάρ, Άλβαρες (42' Μπελούτσι), Λεγκροτάλιε, Σπόλι, Μαρκέζε, Ίζκο, Αλμιρόν, Λόντι, Κάστρο, Γκόμες (75' Μοριμότο), Μπαριέντος.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα