Λουίς Ενρίκε: Η Ρεάλ μας... σκότωσε

12:37 26/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στο Clasico του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε πολύ νωρίς, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε τρία γκολ και γνώρισε τη πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με τον Λουίς Ενρίκε να υποστηρίζει πως στην επανάληψη η Ρεάλ Μαδρίτης... σκότωσε την ομάδα του.
Σε δηλώσεις του μετά το 3-1 ο Ισπανός τεχνικός της Μπαρτσελόνα τόνισε: "Αν και ξεκινήσαμε καλά, δεν κάναμε το 0-2 όπως θα μπορούσαμε. Σπαταλήσαμε ευκαιρίες και στην επανάληψη η Ρεάλ μας... σκότωσε και έφτασε τελικά σε μια

δίκαιη νίκη.
Για το πρώτο γκολ δεν έχω να πω κάτι. Ήταν πέναλτι. Το δεύτερο ήταν θέμα στρατηγικής και το τρίτο ήρθε από δικό μας λάθος".
Για την επιλογή του να ξεκινήσει τον Λουίς Σουάρες στη βασική ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα, ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε: "Όσον αφορά τον Λουίς Σουάρες, είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του. Είχε ρυθμό και ήταν καλύτερος ακόμα και από ό,τι τον περίμενα".
Τέλος, ο Λουίς Ενρίκε δήλωσε πως "τις αξιολογήσεις οφείλεις να τις κάνεις στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, αυτή η ήττα μας κάνει να κατανοήσουμε ότι υπάρχουν ομάδες που είναι δυνατές σαν εμάς ή και ακόμα καλύτερες".

Keywords
Τυχαία Θέματα