Κυρώσεις στον Άρη από Σανκαρέ

15:44 3/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Πάπα Καλίφα Σανκαρέ, είναι ο πρώτος παίκτης που ανοίγει τον χορό των κυρώσεων κατά της ΠΑΕ Αρης. Ο πρώην κιτρινόμαυρος στόπερ, έφτασε στο επίπεδο της επιβολής και ενεργοποίησης ποινών, μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, πετυχαίνοντας τον μη ορισμό αγώνων για την παλιά του ομάδα.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως εφόσον, βρίσκονταν το πρωτάθλημα

σε εξέλιξη ο Αρης δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί, καθώς δεν θα ορίζονταν οι αγώνες του, ωστόσο λόγω της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεών του, κάτι τέτοιο στη παρούσα φάση είναι κενό γράμμα.
Ο Σανκαρέ, έχει λαμβάνειν από τους Θεσσαλονικείς δεδουλευμένα ύψους 500 χιλιάδων ευρώ, τα οποία μαζί με τη ρήτρα και τα χρήματα των δύο επιπλέον χρόνων του συμβολαίου του εκτοξεύουν το ποσό στο 1,4 εκ. ευρώ! Οι προσπάθειες της διοίκησης το τελευταίο διάστημα αφορούν κούρεμα των απαιτήσεών του και μάλιστα επί των δεδουλευμένων και μόνο, κάτι που όσο δεν υπάρχουν χρήματα για προκαταβολή δεν μπορεί να επιτευχθεί, με αποτέλεσμα οι δικαστικές αποφάσεις να εκδίδονται κατά «ρυπάς».
Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας που έφτασε σε αυτό το στάδιο (ενεργοποίησης ποινών) με αρκετούς ακόμα να βρίσκονται στον προθάλαμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα