Κίνδυνος διάλυσης των Ακαδημιών μπάσκετ της ΑΕΚ!

17:42 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφεια… προτεραιότητα έχει η ΦΕΑ και όχι η ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η Ένωση να βρει ώρες για τις προπονήσεις των τμημάτων των Ακαδημιών της.
Αν δεν συσταθούν εκ νέου οι Ακαδημίες ελλοχεύει ο κίνδυνος διάλυσης των Τμημάτων Υποδομής, αφού άλλοι πόροι δεν υπάρχουν για να επιβιώσουν. Η εξέλιξη αυτή ενδεχομένως προκαλέσει πρόβλημα και στην ομάδα Ανδρών στην περίπτωση, που διαλύσει η ΚΑΕ

και συμμετάσχει στην ερασιτεχνική Β' Εθνική.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΚ κάθε ομάδα οφείλει να έχει στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ, τουλάχιστον, ομάδα Παίδων. Σε άλλη περίπτωση, θα υποστεί κυρώσεις. Για τον λόγο αυτό η χθεσινή επικοινωνία των "κιτρινόμαυρων" με νομικούς της Ομοσπονδίας. Βεβαίως, προέχει η παραμονή της ΑΕΚ τουλάχιστον στην Α2.
Ο ιστορικός έφορος των Τμημάτων Υποδομής, Ευάγγελος Δερμανούτσος, με δηλώσεις του στην "ΩΡΑ των σπορ" τόνισε: "Είναι γεγονός, ότι ανησυχώ για το "αύριο" των Τμημάτων Υποδομής. Υπάρχει προβληματισμός. Αντιλαμβάνομαι τις προτεραιότητες της διοίκησης της Ερασιτεχνικής, η οποία έχει συγκεκριμένα προβλήματα ν’ αντιμετωπίσει, αλλά έχουμε κι εμείς ανάγκες. Μας λείπουν ώρες προπόνησης και κυρίως χρειαζόμαστε ώρες στο γήπεδο για την οργάνωση των Ακαδημιών μας, από την επιτυχία των οποίων εξαρτάται η επιβίωση των Τμημάτων Υποδομής".
Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κ. Δερμανούτσος είχε επαφές με εκπροσώπους άλλων γηπέδων. Κάποια στιγμή υπήρξε θέμα συνένωσης (των Ακαδημιών) με την γειτονική Μεταμόρφωση, όπου υπεύθυνος είναι ο πρώην άσος της ΑΕΚ, Γιώργος Κουκλάκης.
Η Μεταμόρφωση δεν έχει απαντήσει ακόμη παρότι η ίδια εξεδήλωσε ενδιαφέρον. Υπήρξαν επαφές και με τον δήμο Αχαρνών (Μενιδίου) για γήπεδα της περιοχής. Υπήρξαν επαφές και με άλλες όμορες περιοχές. Το θέμα είναι ότι αποτέλεσμα δεν υπήρξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα