Κίνα:Λίντσαρε την ερωμένη του συζύγου της μαζί με τις φίλες της (ΦΩΤΟ/VIDEO)

13:59 14/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μια γυναίκα στην Κίνα λιντσαρίστηκε στους δρόμους από μια ομάδα τεσσάρων γυναικών καθώς είχε συνάψει σχέση με τον σύζυγο μιας εκ των δραστών.

Η 38χρονη Λιν Γιάο Λι δέχθηκε επίθεση από τις γυναίκες στην πόλη Πουγιάνγκ, ενώ κατευθυνόταν από τα μαγαζιά στο σπίτι της. Οι γυναίκες τη χτυπούσαν με μανία και την ξεγύμνωσαν σκίζοντάς της τα ρούχα, μπροστά στα απαθή βλέμματα των περαστικών. Αρχικά δέχθηκε μια γροθιά και στη συνέχεια κλωτσιές και έπεσε κάτω. Τότε, συνέχιζαν να τη χτυπούν, να της τραβούν τα μαλλιά και να την κλωτσούν στο

στήθος και τα γεννητικά όργανα.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πρόκειται για την τελευταία χρονικά από μια σειρά παρόμοιων επιθέσεων που έχουν λάβει χώρα στην Κίνα, ενώ είναι η δεύτερη περίπτωση αυτοδικίας μέσα σε έναν μήνα.

Η Λι μεταφέρθηκε αργότερα σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ έφερε τραύματα, αμυχές και σοβαρούς μώλωπες.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο, δηλώνοντας μόνο ότι η υπηρεσία δεν δέχθηκε καμία κλήση και ότι καμία από τις εμπλεκόμενες δεν απευθύνθηκε στις αρχές για κάποιο από τα περιστατικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα