«Καθάρισε» ο Αστέρας

22:25 23/1/2013 - Πηγή: AEK365

Με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας νίκησε τον Ολυμπιακό Βόλου στην Τρίπολη και προκρίθηκε στα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς

Η αναμέτρηση ξεκίνησε δυνατά, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να προσπαθούν να πετύχουν ένα γρήγορο τέρμα που θα καθαρίσει την πρόκριση. Έτσι στο πρώτο τέταρτο ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός,

με τον Αστέρα να δημιουργεί κάποιες καλές φάσεις και τους ερυθρόλευκους να περιμένουν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.Παρά την πίεση όμως, οι Αρκάδες δεν μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα καθώς βρήκαν απέναντί τους έναν πολύ καλό Σταυράκη, ο οποίος όποτε χρειάστηκε πραγματοποίησε πολύ καλές επεμβάσεις, διατηρώντας έτσι ανέπαφη την εστία του.Σταδιακά μάλιστα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, κλείνοντας τους διαδρόμους στους ιδιαίτερα κινητικούς χαφ του Αστέρα που πλέον δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί και αναγκάστηκαν να κάνουν αρκετά μακρινά σουτ τα οποία δεν είχαν καμία τύχη με το 0-0 να μένει.
Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν αυτός που ξεκίνησε δυνατά για να "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση.Στο 62', μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ράγιος έγινε κάτοχος της μπάλας έκανε την σέντρα και ο Ντε Μπλάσις με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1-0 για τον Αστέρα Τρίπολης.Δεκατρία λεπτά αργότερα (75'), ο Αστέρας έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, ο Ράγιος έκανε το σουτ με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Σταυράκη.Ότι δεν κατάφερε ο Ράγιος, το πέτυχε στο 76' ο Φορμίκα. Ο Αργεντινός έκανε την σέντρα από αριστερά με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Σταυράκη για να γίνει το 2-0.Στα επόμενα λεπτά του αγώνα δεν άλλαξε κάτι με τον Αστέρα Τρίπολης να επικρατεί με 2-0 και να παίρνει την πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Σανκαρέ, Φραγκουλάκης (46' Ναβάρο), Φορμίκα, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Περόνε (80' Κάφα), Έγκον (59΄Ουσέρο).

Ολυμπιακός Βόλου: Σταυράκης, Πετκάκης (59' Στουρνάρας), Παλαιολόγος, Γουσούλης, Γκότοβος, Κοτζαθανάσης, Τσιάτσιος, Στογιάνοφ, Ανιέτε (64' Γαλάνης), Μπακαγιόκο, Ογιαρμπίντε.

Keywords
Τυχαία Θέματα