Καμία πρόταση για Μιλόσεβιτς στην ΑΕΚ!

13:50 22/10/2014 - Πηγή: AEK365

«Καπνός χωρίς φωτιά» αποδεικνύεται μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον της Τουρόφ για την απόκτηση του Μίλαν Μιλόσεβιτς. Συγκεκριμένα, καμία ενόχληση δεν έχει δεχθεί η ΑΕΚ από την πολωνική (ή από οποιαδήποτε άλλη) ομάδα για την απόκτηση του Βόσνιου φόργουορντ.

Και αφού, έστω και μέσω δημοσιεύματος, ανέκυψε θέμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aek365, στο συμβόλαιο του παίκτη δεν υπάρχει buy

out, ούτε όμως και η ΚΑΕ έχει την πρόθεση να παραχωρηθεί, καθώς θεωρείται πλέον βασικό στέλεχος της ομάδας.

Αν και εφόσον κατατεθεί επίσημη πρόταση στην ομάδα, τότε αυτή θα εξεταστεί μόνο εάν είναι δελεαστική και με τη βασική προϋπόθεση ότι θα βρεθεί άμεσα ισάξιος ή καλύτερος αντικαταστάτης. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο παίκτης θα παραμείνει στην ΑΕΚ.

Γίνεται πλέον παραπάνω από σαφές πως η ΚΑΕ ΑΕΚ με τον Μάκη Αγγελόπουλο στο τιμόνι θέλει να βαδίσει σε μονοπάτια πολύ διαφορετικά από το χθες. Η ομάδα βγάζει υγεία και οι οποίες μεταγραφικές κινήσεις της, προσθήκες και αφαιρέσεις, θα γίνονται βάσει του αγωνιστικού συμφέροντος της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ δεν θέλει να είναι.. ξέφραγο αμπέλι για να φεύγει όποιος θέλει, ειδικά από τη στιγμή που εκείνος δε δεσμεύεται με buy out. Ενδεικτικό του νέου αέρα που φυσά στη Βασίλισσα είναι πως η διοίκηση προτίθεται να πληρώσει τον μισθό του Οκτωβρίου πριν από τη λήξη του μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα