«Καμία επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ για Θέρμη»

16:18 29/7/2013 - Πηγή: AEK365

Σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητά να ξεκινήσει άμεσα η εκτέλεση έργου κατασκευής προπονητικού κέντρου στην περιοχή της Θέρμης καλώντας τις εμπλεκόμενες πλευρές να δώσουν λύσεις με τον Δήμο Θέρμης να ισχυρίζεται πως ουδέποτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για παραχώρηση στρεμμάτων.
Πηγές του Δήμου Θέρμης αναφέρουν πως στην αρχή υπήρχε μια προφορική συμφωνία στην συνάντηση του δημάρχου

Θεόδωρου Παπαδόπουλου και εκπροσώπων του ΠΑΟΚ ωστόσο από την ΠΑΕ δεν κατατέθηκε επίσημη πρόταση προκειμένου αυτή να τεθεί υπόψη του δημοτικού συμβουλίου και να δοθεί έγκριση.
Μάλιστα, υποστηρίζουν από τον Δήμο Θέρμης, είχε προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στον δήμαρχο και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, η οποία τελικά δεν έγινε για άγνωστους λόγους.
Ο Δήμος Θέρμης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, ως αντάλλαγμα για την παραχώρηση της έκτασης των 203 στρεμμάτων στην περιοχή των Ταγαράδων είχε ζητήσει 300.000 ευρώ ετησίως αρχικά και τελικά έριξε τις απαιτήσεις του στις 100.000 ευρώ. Παράλληλα είχε συμφωνηθεί η κατασκευή κολυμβητηρίου στα όρια της έκτασης, το οποίο θα χρησιμοποιούνταν από τον ΠΑΟΚ αλλά και από τους Δημότες της Θέρμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα