Η τελευταία μάχη

10:43 22/4/2015 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (21:45, ΝΕΡΙΤ)
Στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για 8η φορά την εφετινή σεζόν και αυτή θα είναι η τελευταία και πιο καθοριστική. Ο λόγος είναι επειδή μετά από αυτή τη μάχη, μια από τις δυο θα βρεθεί στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πριν μια εβδομάδα οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0 και απόψε η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να συνεχίσει το καλό σερί που έχει φέτος με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Όσο για τη Ρεάλ, θέλει τη πρώτη νίκη κόντρα στη μεγάλη αντίπαλο προκειμένου να κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του 11ου Τσάμπιονς Λιγκ.
Η γηπεδούχος Ρεάλ θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Μαρσέλο, αλλά και τους τραυματίες Μπενζεμά, Μόντριτς και Μπέιλ ενώ από πλευράς Ατλέτικο, μοναδικός απών θα είναι ο τιμωρημένος Σουάρες με τον Μάριο Μάντζουκιτς να είναι αμφίβολος.
Με εξαίρεση τον περυσινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το 0-0 της προηγούμενης εβδομάδας, Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης τέθηκαν ξανά αντιμέτωπες, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, τη σεζον 1958-1959. Τότε, είχαν βρεθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών όπου στο πρώτο αγώνα η Ρεάλ κέρδισε 2-1, στο δεύτερο επικράτησε η Ατλέτικο με 1-0 και χρειάστηκε τρίτο παιχνίδι, αφού τότε δεν μετρούσε το εκτός έδρας γκολ. Το γκολ του Πούσκας χάρισε στη Ρεάλ Μαδρίτης την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" θα είναι ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ.

Μονακό-Γιουβέντους (21:45, NOVASPORTS 2)
Στο Πριγκιπάτο του Μονακό η Γιουβέντους θέλει να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η πρωταθλήτρια Ιταλίας θα προσπαθήσει στο "Λουί Ντε" να διατηρήσει την παράδοση που την θέλει να μην αποκλείεται από γαλλική ομάδα στις 11 φορές που έχει τεθεί αντιμέτωπη ενώ δεν έχει αποκλειστεί ποτέ στις 5 φορές που κλήθηκε να υπερασπιστεί σκορ 1-0 από τον πρώτο αγώνα.
Η Μονακό δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παλέψει για την ανατροπή ενώ η Γιουβέντους θα στερηθεί των υπηρεσιών του Πολ Πογκμπά με τη συμμετοχή του Αρτούρο Βιδάλ, ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αστράγαλο, να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.
Στο παρελθόν, Μονακό και Γιουβέντους έχουν τεθεί αντιμέτωπες τρεις φορές και μόλις μια φορά στο Πριγκιπάτο, το 1998 με τη Μονακό να κερδίζει 3-2.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκωτσέζος Ουίλιαμ Κόλουμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα