Η αναβολή σκάνδαλο και παίζουμε το Πάσχα...

09:53 19/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Πάρτε το χρόνο σας, χαλαρώστε κι ελάτε όποτε θέλετε... Παίζουμε και την Κυριακή του Πάσχα", γράφει η Ώρα στο πρώτο της θέμα θέτοντας μία ιδέα στην ΕΠΟ που δεν αποκλείεται να λάβουν... υπόψιν τους!

"Γελάει και το παρδαλό κατσίκι με την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα! Τρεις επιλογές είχε η ΕΠΟ για να διεξάγει τον αγώνα Κυπέλλου, Τετάρτη 4 ή Πέμπτη

5 Μαρτίου. Στις 11 Μαρτίου, ο επαναληπτικός αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός από την Ντνίπρο, ενώ αν προκριθεί... καλή Πρωταπριλιά", σημειώνει επίσης η εφημερίδα η οποία γράφει για τον Μπρέσεβιτς: "Ιβάν, γερά και περαστικά. Όλη η ΑΕΚ στο πλευρό του Μπρέσεβιτς που μπαίνει στο χειρουργείο για δεύτερη επέμβαση στο ίδιο γόνατο".

SPORTDAY

Αφού η εφημερίδα γράφει "μύλος με τη ρεβάνς ΑΕΚ - Ολυμπιακός", αναφέρεται στον Μπρέσεβιτς: "Χειρουργείο και.. αντίο!".


LIVE SPORT

Για "ντροπή", κάνει λόγο η εφημερίδα σχετικά με την αναβολή "πατώντας" στην ανακοίνωση της ΑΕΚ: "Πολεμικό κλίμα και ανακοίνωση - φωτιά και λαύρα από την ΑΕΚ για την... επ' αόριστον αναβολή της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Οργή στην Ένωση που μιλάει για "απόφαση - σκάνδαλο" και "μαγείρεμα" από ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ερυθρόλευκοι. Πιθανές ημερομηνίες για το ντέρμπι: 11 Μαρτίου ή 1η Απριλίου".

GOAL

Για "σκάνδαλο" κάνει λόγο με τη σειρά του το Goal: "Η ΕΠΟ δεν όρισε τη ρεβάνς ΑΕΚ - Ολυμπιακός με τις ευθύνες να γίνονται μπαλάκι του πινγκ - πονγκ. Στη Λίγκα τα ρίχνει η ΕΠΟ. "Έπρεπε πρώτα να οριστεί το Κύπελλο", η απάντηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα