Γλίτωσε το διασυρμό λόγω Χαρτ

23:44 18/3/2015 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: 1-0 (2-1)
Γήπεδο: Καμπ Νου

Στους 8 η Μπαρτσελόνα που κέρδισε με 10 τη Σίτι, με τον Χαρτ να έχει τουλάχιστον 10 μεγάλες επεμβάσεις στο ματς. Σόου του Μέσι υπό το βλέμμα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 6ο λεπτό άγγιξε το γκολ. Ο Άλβες πίεσε

έξω από την περιοχή κι έδωσε για τον Νεϊμάρ, που σε τετ α τετ με τον Χαρτ έκανε το πλασέ και σημάδεψε το κάθετο δοκάρι, με την μπάλα να περνά παράλληλα στη γραμμή του τέρματος. Οι Καταλανοί ανέβασαν κι άλλο στροφές και στο 11ο λεπτό, οι Μέσι και Ινιέστα έκρυψαν την μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Αργεντινός σούταρε από πλάγια αριστερά αλλά ο Χαρτ έδιωξε σε κόρνερ με τα πόδια. Στο 16ο λεπτό, το φάουλ του Μέσι, πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Χαρτ κι ενώ η Σίτι στο προηγούμενο λεπτό έχασε μεγάλη φάση, όταν ο Τουρέ έκανε από δεξιά το γύρισμα, αλλά ο Μίλνερ δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά πιεζόμενος και από τον Ματιέ. Στο 18', ο Κολάροφ έκανε το μακρινό σουτ, αλλά ο τερ Στέγκεν έπεσε και μπλόκαρε, ενώ στο 28' ο Μέσι εκτέλεσε νέο φάουλ από ιδανικό σημείο, αλλά και πάλι αστόχησε για λίγο. Και στο 31ο λεπτό, ο Μέσι έκανε όμορφη κούρσα από δεξιά και άλλαξε πανέμορφα το παιχνίδι για τον Ράκιτιτς, που κατέβασε με το στήθος και με λόμπα έκανε το 1-0. Ο Μέσι οργίαζε στο γήπεδο, μοίραζε ποδιές κι έκανε ότι ήθελε. Στο 35' το φάουλ του Ράκιτιτς πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 40', ο Μέσι σήκωσε πανέμορφα για τον Νεϊμάρ, εκείνος γύρισε με τη μία αντί να πλασάρει και ο Κομπανί πρόλαβε κι έδιωξε.

Στο 46ο λεπτό, ο Χαρτ μπλόκαρε το σουτ του Ινιέστα, ενώ στο 48' ο Μέσι βρήκε πανέμορφα τον Άλμπα, που πρόλαβε και τσίμπησε την πάλα αλλά ο Χαρτ είχε βγει και απομάκρυνε και στη συνέχεια της φάσης ο Μέσι σούταρε, με τον Άγγλο κίπερ να αποκρούει ξανά. Στο 57ο λεπτό ο τερ Στέγκεν βγήκε πολύ από τα καρέ του και προσπάθησε να ντριμπλάρει τον Αγουέρο, που έκλεψε και πλάσαρε από μακρά, αλλά ο Πικέ έδιωξε εύκολα, ενώ στο 63', ο Μέσι έβγαλε νέα μαγική πάσα στον Σουάρες, που μέσα από την περιοχή σούταρε άουτ. Στο 64', ο Νάβας μπήκε πανέμορφα από δεξιά κι έκανε το γύρισμα αλά ο Αγουέρο δεν πρόλαβε. Η μπάλα γύρισε στην περιοχή της Μπαρτσελόνα με τον Μίλνερ να κόβεται την τελευταία στιγμή, ενώ στην κόντρα, ο Νεϊμάρ έφυγε γρήγορα, έδωσε για τον Μέσι, αλλά ο Χαρτ βγήκε και τον πρόλαβε σωτήρια. Το ματς είχε πάρει φωτιά και στο 66', ο Μέσι βρέθηκε πάλι στην περιοχή της Σίτι, αλλά ο Χαρτ βγήκε και τον πρόλαβε πριν γυρίσει, ενώ στο 67' ο Τυρέ σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 71ο λεπτό, ο Νεϊμάρ έκανε από πολύ κοντά την προβολή, ο Χαρτ έδιωξε και στην επαναφορά ο Άλμπα σκόραρε αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ στο 77' ο Ινιέστα έβγαλε όμορφα για τον Νεϊμάρ που έκανε το πλασέ αλλά και πάλι ο Χαρτ είπε όχι με τα πόδια. Η Σίτι είχε στο 78ο λεπτό την ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς ο Αγουέρο κέρδισε ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά ο ίδιος που ανέλαβε να το χτυπήσει, δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερ Στέγκεν. Στο 79ο λεπτό ο Χαρτ πρόλαβε ξανά τον Νεϊμάρ και στο 81' το φάουλ του Μέσι έφυγε λίγο άουτ. Σο 86ο λεπτό, ο Μέσι έβγαλε πανέμορφα για τον Σουάρες, που αντί να γυρίσει στον Νεϊμάρ έκανε το σουτ και ο Χαρτ απέκρουσε. Στη συνέχεια το σουτ του Μέσι κόντραρε σε σώματα, ενώ στο 89', ο Μπάρτα έφυγε στην κόντρα, ο Νεϊμάρ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μέσι σχεδόν εξ επαφής σούταρε αλά ο Χαρτ έδιωξε και πάλι. Και στις καθυστερήσεις ο Χαρτ απέκρουσε όμορφα ένα σουτ του Νεϊμάρ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Άλβες (89' Αντριάνο), Πικέ, Ματιέ, Άλμπα, Μασεράνο, Ράκιτιτς (83' Ραφίνια), Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σανιά, Κομπανί, Ντεμικέλις, Κολάροφ, Νασρί (46' Νάβας), Φερναντίνιο, Τουρέ (72' Μπονί), Μίλνερ (87' Λάμπαρντ), Σίλβα, Αγουέρο

Keywords
Τυχαία Θέματα